PPS lancerer et nyt multifunktionelt leak test-system fra Sepha på Scanpack.

PPS A/S Sepha nyheder fra Scanpack

En Sepha Multi-Q er et selvstændigt, multifunktionelt, ikke-destruktivt lækagetestsystem, som kan bruges i kombination med udskiftelige testmetoder, for at kunne matche det store udvalg af containertyper, der er tilgængelige på markedet i dag.

Det multifunktionelle system tilbyder en alt-i-en-løsning til at teste integriteten af ​​alle typer beholdere, herunder sachets, pouches, poser, flasker, hætteglas, ampuller, bakker, devices og modificeret atmosfæreemballage (MAP). Ved hjælp af ikke-destruktive metoder, herunder vakuumfald, trykfald og en vakuum fleksibel membran, giver Sepha Multi-Q fleksibiliteten til at teste forskellige beholdere i variable størrelser for fejltyper, herunder revner, kanaler, huller samt nålestik helt ned til 5µm.

Alt-i-en, lovgivningsmæssig godkendt løsning

Sepha Multi-Q er udviklet til lægemiddelindustrien, medicinsk udstyr og nutraceutiske industrier, og leverer et multifunktionelt, omkostningseffektivt og pålideligt emballage-lækagetestsystem til producenter, som kræver et højt niveau af kvalitetskontrol og omkostningsreduktion.

Labskalaenheden efterlader et lille fodspor og giver fleksibilitet til at skifte mellem testmetoder afhængigt af produkt og specifikke testkrav. Testmetoder kan nemt ændres og registreres automatisk af systemet første gang. De relevante opskrifter for den valgte metode vil være tilgængelige, så testningen kan påbegyndes med det samme.

De ikke-destruktive og deterministiske testmetoder giver hurtige, pålidelige og repeterbare resultater. Dette gør det muligt for kunderne at forbedre nøjagtigheden af ​​deres procedurer for opdagelse af lækage og reducere omkostningerne, da metoden forhindrer emballagen i at blive beskadiget.

Testmetoderne der er kompatible med Sepha Multi-Q omfatter:
Fleksibel membran, vakuumfald, trykfald, ramp to event, ramp to proof pressure og okklusion.

Besøg PPS på Scanpack (stand B03:60) for at se de mange muligheder Sepha Multi-Q tilbyder.