Hapa – Bringer farve til emballeringsmarkedet. Med den nye Web 4.0 og RedCube Plus kan PPS vise seneste udvikling inden for digitalt fuldfarvetryk på kartoner, blisterpakker, folier, plastik og etiketter.

PPS A/S Hapa nyheder fra Scanpack

Web 4.0 er klar til Industry 4.0 og designet til højopløselig print på webmaterialer. Dette fleksible system kan nemt integreres i eksisterende pakkelinjer og integreres problemfrit i det digitale workflow. Takket være det integrerede digitale printmodul, som kan skaleres efter ønske, kan systemet udvides fra en til op til seks spotfarver eller WCMYK plus lak.

Og der er mere; Web 4.0 opfylder allerede fremtidige serialiseringskrav og er i stand til at udskrive individuelle data på hver enkelt blisterlomme. Se videoen af ​​HAPA Web 4.0 nedenfor:

På Scanpack lancerer PPS den første RedCube Plus fuldt integreret i et Beckhoff XTS lineært transportsystem, der danner et meget fleksibelt og højtydende system designet til digitalt fuldfarvetryk på plastkomponenter. Systemet, der vises på PPS’s stand, er bygget til print på medicinsk udstyr som Blow-Fill-Seals, og er lavet i samarbejde mellem Graniten, HAPA og PPS. PPS tilbyder også andre integrationer af HAPA digital printteknologi, og både standard og specialdesignede løsninger tilbydes. Kom forbi stand B03:60 og se prøver og videoer af systemet, hvor vi printer fuldfarve højopløselige billeder på plastikkapsler med en imponerende hastighed på 1500 kapsler/min. Se videoen her:

Klik her for mere information om digital print med low-migration blæk på PP film til IV-poser.

[wpseo_breadcrumb]