Herma InNo-Liner

Herma InNo-Liner Linerless etiketteringssystem

Mindre spild. Færre omkostninger. Godt for miljøet.

Hvert år sendes mere end 100 milliarder pakker over hele verden. Antallet er stødt stigende og stort set alle pakker bærer en shipping etiket. Med traditionelle selvklæbende shipping etiketter, produceres der en stor mængde affald fra liner materialet. Flere millioner tons affald produceres verden over, udelukkende fra liner materiale, hvilket er helt ubrugeligt når først shipping etiketten er påsat.

Herma InNo-Liner systemet har intet liner materiale og påsætter etiketter med et patenteret selvklæbende materiale. Da Herma InNo-Liner systemet ikke har nogen liner og dermed ikke noget affald, er systemet ikke bare en omkostningsbesparende game changer ud fra et logistik- og shippingperspektiv, men bidrager også aktivt til at beskytte miljøet. I mangel af en liner, kan hver rulle rumme flere etiketter, så bade fragtvægten og den nødvendige lagerplads reduceres.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Speciel mikroforstøver giver stærkt selvklæbende etiketter

Selvom linerless-applikationer allerede findes, herunder i form af selvklæbende kvitteringer eller vouchers or forseglingsetiketter, har deres alvorlige mangler dømt dem til en nicheeksistens. Fordi disse typer er klæbrige fra starten og viklet på ruller, er deres overflade ofte silikoniseret og derfor inkompatible med trykfarver – og termoprintere kan kun producer sorte eller ensfarvede bogstaver og billeder. Andre systemer, såsom dem, der aktiveres af varme, lider af indbyggede hastighedsbegrænsninger.

Silikone er ikke nødvendigt for Herma InNo-Liner systemer, da aktiveringen af det selvklæbende materiale, kun finder sted ved dispenseren. Etiketten klæber slet ikke i starten, men bliver stærkt klæbende på en brøkdel af et sekund, når den aktiveres ved dispensering, af en special mikroforstøver med demineraliseret vand. Da begrænsningen for silikoniseret termisk papir er fjernet, dukker en anden stor fordel op i det store udvalg af etiketmaterialer der er tilgængelige for brugere og label printere.

Herma InNo-Liner

Sådan virker Herma InNo-Liner systemet

Herma InNo-Liner systemet kendetegnes ved, at etiketterne ikke kræver en liner. Etiketterne er viklet på ruller og klistrer ikke, da den klæbende side først aktiveres senere. Når etiketten dispenseres, aktiverer mikroforstøveren den klæbende side, ved at tilføre en præcis mængde demineraliseret vand.   Den hurtige og ensartede vedhæftning, gør det muligt for etiketten at sidde så godt fast, at ethvert forsøg på at løsne den fra pakken, uundgåeligt også vil rive fibre af fra emballagematerialet. Hele processen har et minimalt vandforbrug, da alt ubrugt vand filtreres og genbruges i systemet.

InNo-Liner systemet fra Herma er udstyret med sensorkontrol til variable etiketteringshøjder og kan derfor påføre etiketter på toppen af alle pakker og shipping kasser i forskellige højder, som fødes til dispenseren i vilkårlig rækkefølge.

Tekniske detaljer

Hvis du ønsker at læse mere om de tekniske detaljer for Herma InNo-Liner systemer, så kan du downloade folderen på nedenstående knap. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.

Download folderen her

Fordelene ved Herma InNo-Liner

I fanerne nedenfor, har vi listet nogle af de største fordele ved Herma InNo-Liner systemet sammenlignet med bade selvklæbende etiketter og silikoniseret linerless, samt de miljømæssige fordele.

Herma InNo-Liner for shipping labels

Ønsker du at vide mere?

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at vide mere om Herma InNo-Liner systemet, så er du meget velkommen til at ringe til os eller udfylde formularen nedenfor.