Romaco push packs

Ved at kombinere barriereegenskaberne fra strimmelpakninger med blisterpakningers åbningsmekanisme får du push packs. Push packs bruger mindre materiale en PVC og al/al-blisterpakninger (aluminium/aluminium), men giver samtidig mere plads til at printe brand- og marketingdetaljer. Push Packs fås i standard rektangulære formater eller eller i specialdesignet strimmelformat.

Innovativ emballage med utallige design muligheder

Romaco Siebler præsenterer sammen med film- og foliespecialisten Huhtamaki en innovativ ny emballageform til farmaceutiske tørstoffer. Romaco Siebler Push Pack er en push-through forseglet strimmelpakning, som kan åbnes på samme vis som en blisterpakning, ved at trykke tabletten ud af pakken.

Den unikke die-cutting-teknologi fra Romaco Siebler giver mulighed for individuelt formede Push Packs. Overfladen er printbar på begge sider, og siden hulrummene er mindre end i de traditionelle al/al-blisterpakninger, har Push Packs en større printbar overflade. Dette giver ekstra plads til branding og marketingmeddelelser, hvilket giver farmaceutiske producenter flere muligheder for at markedsføre deres produkter.

Fremragende barriereegenskaber

De firesidede forseglede foliepakker er ideelle til luft-, lys- og fugtfølsomme produkter takket være de fremragende barriereegenskaber, som også giver en længere holdbarhed. På nuværende tidspunkt kan der vælges en aluminiumfolietykkelse på 9 μm eller 25 μm, og trykfolien kan kombineres med enten en flerlags- lamineret eller gennemsigtig barrierefolie. Desuden revner emballagematerialet ikke og betragtes derfor som børnesikret. Push Packs anses ligeledes for seniorvenlige, fordi tabletterne er nemme at fjerne fra folien.

Omkostningseffektiv løsning sammenlignet med al/al-blisterpakninger

Push Packs er et godt alternativ til koldformede al/al-blisterpakninger, men med hensyn til bæredygtighed og miljøkompatibilitet er det lavere forbrug af materiale en reel fordel ved Push Packs, der ikke kan matches af al/al-blisterpakninger. Skønt begge disse primære emballeringsformer giver fremragende barriereegenskaber, kræves der langt mindre foliemateriale til fremstilling af Push Packs end al/al-blisterpakninger. Push Pack emballagefolie er meget tyndere og vejer mindre end al/al-blisterfolie, hvilket medfører en betydelig reduktion i materialeforbrug og omkostningsbesparelser på op til 60%.