Den nye Romaco Kilian S 710 Prime tabletpresse tilbyder fuld valuta for pengene

Den nye S 710 Prime tabletpresse fra vores partner Romaco Kilian er en økonomisk løsning til komprimering af monolags- og tolagstabletter. Den højeffektive dobbeltsidede roterende presse er i bevist Kilian-kvalitet, og den komplementerer Romaco Kilians portefølje af tabletpresser med høj produktivitet, til både monolags- og tolagsproduktion. Teknologien understøtter også komprimering af brusetabletter og er således egnet til at indgå i en pakkelinje.

Kilian Prime-familien af tabletpresser bruges af farmaceutiske, kemiske og fødevareproducenter over hele verden. Med et maksimalt output på 1.020.000 tabletter i timen klassificeres Kilian S 710 Prime som en højhastighedspresse.

Fremragende OEE-værdier

Denne omkostningseffektive løsning fra Romaco Kilian giver fuld valuta for pengene og en høj OEE (Overall Equipment Effectiveness). Tabletpressen er designet med tilgængelighed, ydelse og kvalitet som højeste prioriteter. Kilian S 710 Prime tilbyder hurtige produktændringer, korte rengøringstider og lange vedligeholdelsesintervaller, hvilket sikrer optimal tilgængelighed og praktisk talt ingen driftsstop. Særligt øges rengøringshastigheden af tabletpressen efter hver batch, takket være den hermetiske adskillelse mellem komprimeringen og de “grå” områder. Takket være det udskiftelige matricebord er Kilian S 710 Prime desuden meget alsidig.

Høj ydeevne og fremragende produktkvalitet

Kilians beviste design af fyldesko og asymmetrisk tragt forbedrer produktflowet. Dette er en stor fordel ved håndtering af pulver med dårlige flowegenskaber. Desuden begrænser Kilian S 710 Prime’s bremsemagnetteknologi den relative standardafvigelse til et minimum under tabletpresningen, så der sikres en konsekvent høj produktkvalitet.

Slisken til overtrukne tabletter skråner 40 grader og tillader dermed, at tabletterne transporteres uden problemer, selv ved meget høje behandlingshastigheder eller med kritiske tabletgeometrier. Den universelle tabletskraber kan bruges til ethvert tabletformat. Ved at placere påfyldningsskoens drev og gear uden for komprimeringsområdet reduceres procestemperaturerne, og der skabes ideelle produktionsbetingelser. Kilian S 710 Prime tilbyder desuden reducerede vedligeholdelsesomkostninger takket være holdbare trykruller og komponenter.

Bæredygtighed i højsædet

Romaco Kilians tabletpresser er designet til at yde et systematisk bidrag til at minimere produkttab under tabletpresning. Med kombinationen af præcisionsfremstillede matriceborde, med stort set intet radial udløb, og magnetiske produktskrabere er resultatet en mere bæredygtig produktion. Kilian understøtter også et lavere forbrug af naturressourcer ved at anvende robuste og holdbare komponenter. Desuden har Kilian S 710 Prime færre komponenter i kontakt med produktet, hvilket resulterer i mindre krævende rengøring. Overordnet set sparer dette tid, giver lavere omkostninger, reducerer energiforbruget og letter belastningen på miljøet.

Kontakt PPS i dag for at planlægge en live stream af den højeffektive S 710 Prime tabletpresse.

Romaco Kilian S710 press release 28.04.20