PPS A/S service and aftersales solutions for customers

Planlægning

PPS arbejder med en bred vifte af leverandører, som giver os mulighed for at assistere dig uden at være afhængig af en enkelt leverandør. Derved kan vi tilbyde dig et netværk af muligheder og rådgive dig til at vælge den løsning, der passer til dine specifikke krav.

PPS hjælper gerne kunder med enhver opgave, stor eller lille. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores serviceydelser.

PPS A/S service and aftersales project planning

PPS kan være din sparringspartner til løsninger inden for produktion og pakning. Vi har dybdegående viden og erfaring med design og planlægning af pakke- og procesløsninger, der er skræddersyet til vores kunders specifikke behov.

Vi tilbyder råd og vejledning i forbindelse med automatisering eller anden optimering af din produktion; eller hjælper dig med at vælge en helt ny løsning. Derudover har vi den ekspertise og erfaring, der er nødvendig for at tilpasse standardudstyr, til en løsning der passer til dine specifikke behov – og skulle vi komme til kort, har vi et netværk af specialiserede partnere til at hjælpe os og dig.