Pakkemaskiner

På denne side kan du finde et overblik over vores brede udvalg af primære og sekundære farmaceutiske pakkemaskiner. Vi samarbejder med en lang række af forskellige leverandører af industrielle pakkemaskiner, hvilket gør os i stand til at hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dine unikke krav.

Vores portefølje spænder lige fra simpelt påfyldningsudstyr, over blisterpakning og posepakning; til kartonnering, end-of-line-udstyr, inspektionsudstyr og Track & Trace-løsninger.

Desuden tilbyder vi automations- og robotløsninger, som for eksempel kan hjælpe med at optimere produktiviteten eller automatisere repetitive eller potentielt usikre processer.

Bliv klogere på mulighederne ved at læse med nedenfor eller kontakt os gerne direkte for en uforpligtende snak om hvilken løsning der kan passe til netop dit behov.

Kontakt os
IMA Tube filler
IMA smart gallery FLQ50 0018 SMART ORABS filling by peristaltic pumps Sept 2013 square
IMA FLQ56 0096 Macro PWD Working area 6 square
IMA tablet counter square
Blister packaging machine . Feeding station square
IMA pouch and sachet packing
Sepha leak test
Case packing
PPS A/S feedere fra Pfankuch
Foldemaskiner
PPS pakkemaskiner robot automation
PPS pakkemaskiner visuel inspektion
PPS pakkemaskiner serialisering track trace

Tubefyldning

Vi leverer effektive og højt automatiserede tubefyldningsudstyr til påfyldning af brusetabletter i faste rør. Udstyret kan integreres med en række enheder, herunder tabletpresser og skræddersyet feeder-løsning.

Til fyldning af blødere rør og tuber af fx plast-, aluminium- eller laminater, tilbydes både halvautomatiske og fuldautomatiske løsninger. Derudover findes forskellige forseglings- og lukkesystemer, fx. varmluftsforsegling eller ultralydsforsegling.

Væskefyldeudstyr

Til fyldning af væsker på flasker eller hætteglas tilbyder vi udstyr til både non-sterile og aseptiske stoffer. Vi leverer til forskellige industrier og udstyret kan således anvendes til fx kosmetiske, farmaceutiske og nutraceutiske væsker.

Fyldemaskinerne er kompatible med en bredt udvalg af låg og andre lukninger. Maskinerne kan desuden kombineres med sekundære pakkemaskiner eller andre integrerede løsninger.

Pulverfyldeudstyr

Til fyldning af alle slags pulver, tilbyder vi både standardmaskiner og individuelt tilpassede løsninger, der kan integreres med sekundære pakkemaskiner.

Vi leverer en række forskellige løsninger der, afhængigt af individuelle kundekrav, kan fylde pulver og granulater i hætteglas, glas- eller plastflasker.

Desuden tilbyder vi udstyr til fyldning af aseptisk pulver, der er designet til fremstilling i renrum og med isolatorer.

Tablettæller

Tablettællere tilbydes som fritstående enheder eller integreret i komplette pakkelinjer. De kan anvendes til mange forskellige tabletter og kapsler, herunder også ”vingummi”-vitaminer. Fælles for løsningerne er, at maskinerne kører med høj hastighed, har optimal produktkontrol og meget høj tælle-nøjagtighed.

Flaskesorteringsmaskiner og andet komplementært udstyr er ligeledes tilgængeligt.

Blisterpakning

Vi tilbyder forskellige pakkemaskiner til blisterkort; fra den lille produktion med få produkter, til store integrerede løsninger. Blisterkort er en almindelig emballage til enhedsdosering af forskellige farmaceutiske og nutraceutiske produkter.

Alle maskiner er designet ud fra konceptet om en fleksibel maskine, der kan tilpasses individuelle behov. Blistermaskinerne kan således tilpasses forskellige typer produkter, såsom tabletter, kapsler og ampuller. Desuden kan maskinen nemt udvides med en kartonneringsenhed og kontroludstyr.

Pose- og sachet-pakning

Inden for pose- og sachet-pakning tilbyder vi en række form-fill-seal-løsninger til både horisontal og vertikal påfyldning, samt løsninger til formning, fyldning og lukning.

Løsningerne er relevante for en række forskellige industrier, herunder fødevare og medicinal. Fyldnings- og pakkemaskinerne er anvendelige til forskellige typer emballage, såsom sachets, stående poser, genlukkelige poser, samt poser af mere bæredygtigt materiale, fx genanvendt papir.

Leak testing

Vi tilbyder en række deterministiske leak testing-systemer baseret på en innovativ ikke-destruktiv testmetode.

I modsætning til testsystemet ”Blue Dye Methylene”, er dette leak test-system ikke-destruktivt, hvilket tillader det testede produkt at blive returneret til produktionslinjen, i stedet for at blive destrueret.

Pakning og end-of-line

Udstyr til pakning og end-of-line dækker over horisontale og vertikale kartonneringsanlæg, kassepakkere, krympefolieringsanlæg, strækbanderolering og palleteringsanlæg.

Pakkemaskinerne kan i høj grad tilpasses individuelle behov og leveres som produktspecifikke løsninger, lige såvel som vi kan tilbyde fuldt integrerede systemer.

Feedere

Vi leverer feedere af højeste kvalitet til at løse en række opgaver, herunder feeding af indlægssedler, samt feeding af hæfter, sachets, blisterkort eller andre flade emner.

Udstyret kan leveres som fritstående enheder eller integreret med en pakkemaskine eller kartonneringslinje.

Foldemaskiner

Vi leverer foldemaskiner af højeste kvalitet til at løse en række opgaver, herunder folde og lægge indlægssedler i kasser, samt feeding af hæfter, sachets eller andre flade emner.

Foldemaskinerne kan leveres som fritstående enheder eller de kan integreres med en pakkemaskine eller kartonneringslinje.

Automation og robotter

Robotsystemer kan optimere din produktivitet, og forkorte dine gennemløbstider i produktionen, ved for eksempel at sikre højere præcision og hastighed. Derudover kan kollaborative robotter automatisere repetitive, manuelle eller potentielt usikre processer. Kollaborative robotter er designet til at dele et arbejdsområde med mennesker, uden behov for nogen form for sikkerhedsforanstaltninger, efter en indledende risikovurdering.

Foruden robotsystemer, tilbyder vi en lang række automatiseringsløsninger, der alle kan hjælpe til at optimere din pakkemaskine og/eller dine arbejdsprocesser. Vi tilbyder både skræddersyede løsninger og standardudstyr, uagtet om det gælder robotsystemer eller anden form for automatisering.

Visuel inspektion

Inspektionssystemer kan bruges i mange aspekter af fremstillings- og pakkeprocessen, for eksempel til produktkontrol, visuel kontrol af påfyldning, kodelæsning og/eller til indsamling af data fra pakkeprocessen.

Vi tilbyder adskillige løsninger til forskellige industrier. Inspektions- og kontrolsystemerne tilpasses naturligvis til både produkt og andre individuelle specifikationer, og kan integreres i produktionslinjer og pakkemaskiner.

Serialisering og Track & Trace

En af de store udfordringer for producenter af lægemidler og fødevarer er, at krav og regler for sikker produktsporing varierer fra land til land. Der er også udfordringer i andre industrier, og her kan vi ligeledes tilbyde både udstyr og sparring.

Ved serialisering får hvert produkt tildelt og påført en unik kode, så produktet kan overvåges gennem hele værdikæden. Dermed kan produktet til enhver tid identificeres, og risikoen for forfalskning og manipulation elimineres. Vi leverer både standardløsninger og individuelt tilpassede løsninger til både serialisering og Track & Trace.

Industrielle pakkemaskiner til lægemidler

Vores udvalg af primære og sekundære pakkemaskiner er fremstillet specifikt til at pakke lægemidler effektivt. Vores maskiner kan levere professionel emballage, som sikrer lægemiddeleffektiviteten gennem hele holdbarheden af det enkelte produkt. Dette sikrer forbrugernes sikkerhed såvel som mange andre faktorer, herunder:

  • Ensartethed og dokumentation af pakkerne
  • Overholdelse af påkrævede emballagestandarder
  • Produktpræsentation, identifikation og beskyttelse
  • Produktindeslutning og stabilitet
  • Forbruger bekvemmelighed

Farmaceutiske pakkemaskiner til væsker, pulver og mere

Hos PPS kan du finde industrielle pakkemaskiner til farmaceutiske produkter i mange forskellige former. Vores udvalg af pakkemaskiner inkluderer:

  • Tubefyldning: maskiner til at fylde tuber i en lang række forskellige materialer, inklusiv plastik, aluminium, laminat og metal.
  • Væskefyldning: væskefyldningsløsninger til lægemidler, nutraceuticals og kosmetik.
  • Pulverfyldning: fyldeløsninger til at fylde pulver og granulater i flasker og hætteglas.
  • Pose- og sachetfyldning: maskiner til at fylde sachets og poser med de fleste typer af produkter, herunder pulver, væsker og cremer.

Materialerne, der bruges i vores udvalg af farmaceutiske pakkemaskiner, er i overensstemmelse med WHOs standarder for farmaceutiske emballage

Kontakt os og hør mere om dine muligheder