IMA ATLANTIS

Vask og rengøring

PPS tilbyder forskellige vaske- og rengøringsløsninger til produktionen. Sammen med IMA og Müller tilbyder vi vaske- og rengøringssystemer til formatdele, IBC’er, tønder og beholdere, flasker, tragte og ventiler – samt vaske- og steriliseringssystemer til hætteglas og ampuller. Vi tilbyder standard rengøringssystemer samt skræddersyede løsninger, herunder i tilpassede stativer.

Alle rengøringssystemer er designet til at opfylde højeste cGMP og EHEDG krav. De automatiserede rengøringssystemer sikrer reproducerbare rengørings-, skylnings- og tørringsprocesser og dermed den højeste produktsikkerhed.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder
IMA ATLANTIS

IMA ATLANTIS Vaskestation

Høj effektivitet med minimalt forbrug. ATLANTIS er tilgængelig i 3 modeller og sikrer optimal ydeevne med maksimal fleksibilitet når det kommer til maskinkonfigurationer og vaskecyklusser.

IMA ATLANTIS er designet til helt automatisk at vaske og tørre beholdere, IBC’er og andre komponenter, der anvendes inden for den farmaceutiske industri. ATLANTIS er designet til installation gennem væggen og kan leveres i højeffektiv konfiguration, hvilket øger maskinens gennemløb op til 3 IBC’er/time.

 • Designet til installation gennem væggen med en ekstra dør til “gennemgangs”-installation som ekstraudstyr.
 • Installation flugter med gulvet eller alternativt hævet over gulvet på fødder.
 • Lodrette ramper af dyser til højeffektiv vask af den udvendige del af IBC’er og en sprøjtedyse med elektrisk motoriseret roterende hoved til indvendig vask.
IMA VENUS

IMA VENUS Vaskemaskine til dele

IMA VENUS bygger på en kombination af IMA Actives teknologiske ekspertise og viden om den farmaceutiske industri. VENUS opnår en ydeevne på topniveau, samtidigt med at forbruget af vand og rengøringsmidler minimeres takket være sit recirkulationssystem.

VENUS er IMA’s alt-i-én løsning til at vaske komponenter og dele af forskellige størrelse og volumen i en fuldstændig automatisk tilstand. Tilgængelig i to modeller (900 og 1200), arbejder VENUS med et vandrecirkulationssystem ved lavt tryk og høj flowhastighed.

 • Vaskemiddelgrupper med automatisk dosisregulering.
 • Luftbehandlingsenhed med udsugningsventilator til tørring. AirJetStream for hurtigere tørring som ekstraudstyr.
 • Velegnet til installation gennem væggen for at holde rene og ikke-rene områder adskilt.
IMA HYDROWASH washing skid

IMA HYDROWASH Vaskestation

Høj effektivitet og kompakt design. HYDROWASH kan let placeres inde i arbejdsområdet og er designet i overensstemmelse med de højeste GMP-standarder for installationer med sanitetsvand.

IMA HYDROWASH kan bruges som en selvstændig vaskestation eller som en fødningsgruppe til WIP/CIP-systemer til at betjene en IBC-vaskestation eller til at rense high shear mixer granulatorer, fluid bed-processorer, tabletpressere, kapselfyldere og coatingpander. Forskellige enheder er tilgængelige til optimering af vaskecyklus.

 • Kompakt design til nem placering inde i arbejdsområdet.
 • Høj kvalitet og nøjagtig efterbehandling af hver komponent.
 • Overholdelse af de højeste GMP-standarder.
IMA HYDRA

IMA HYDRA Lineær hætteglasvasker

HYDRA blev skabt efter mange års forskning og udvikling med fokus på containerdekontaminering til injicerbare lægemidler. Maskinen er designet i henhold til cGMP-retningslinjerne og har de højeste kvalitetsstandarder, der kræves af den farmaceutiske industri.

IMA HYDRA er en lineær vaskemaskine til hætteglas og flasker i alle størrelser og er velegnet til plastik og ovale beholdere efter anmodning.

Beholder til steril præparation behandles på en forskellig måde alt efter det materiale, der er lavet af, og det produkt der skal fyldes. HYDRA er skræddersyet til beholderne og udfører tusindvis af skræddersyede vaskecyklusser.

 • Speciel øvre styreskinne til beholdere, der tillader vask ved højt tryk uden vibrationer eller bevægelse.
 • Fuldstændig adskillelse mellem proces-, kredsløbs- og mekaniske områder for at undgå krydskontaminering.
 • Ingen hætteglas går i stykker, takket være et system af håndtag, der omfatter fjederbelastet teleskopisk overbelastning, drivende maskinbevægelser, herunder hævning af vaskenålene.
IMA VEGA

IMA VEGA Roterende hætteglasvaskere

Beholdere, der kommer i kontakt med parenterale præperater, skal gøre sterile og ikke-pyrogene, hvilket resulterer i en særlig success med VEGA-serien, hvor den let konfigurerbare vaskesekvens øger effektiviteten af rengøringsproceduren.

Da størstedelen af SVI’er er aseptisk behandlet (dvs. endebeholdere ikke steriliseres), er det vigtigt at nøje overholde cGMP-standarderne for så vidt angår sterilitetssikring – FDA og EMAs retningslinjer.

IMA VEGAs vaskeflow følger nævnte anvisninger med hensyn til strukturelt design, tilslutninger og tilpasningsevne af dekontamineringsprocessen.

 • Lav vedligeholdelsespåvirkning
 • Ultralydsforvask-tilslutning med udpakningsmaskiner eller drejeskive
 • Fuldstændig drænbart vaskekredsløb
IMA HYDRA 100-300-400

IMA HYDRA 100/300/400 Udvendig hætteglasvasker

HYDRA 100/300/400 er udviklet til dekontaminering af ydersiden på farmaceutiske beholdere efter påfyldningsprocessen og minimerer den juridiske risiko for langtidseksponering for emballageoperatører og medicinsk personaler, der håndterer cytotoksiske produkter eller potente forbindelser.

De roterende udvendige vaskere HYDRA 100/300/400 er designet til at udføre dekontaminering af udvendige overflader af cylindriske glas- eller plastikbeholdere (flasker, hætteglas osv.), der potentielt er forurenet af produktet under påfyldningsprocessen.

Dekontamineringsprocessen kan udføres med vand eller ved at tilsætte et dedikeret vaskemiddel til vandet i tilfælde af giftige produkter, for at undgå enhver risiko for kontaminering.

Ideel til færdiggørelse af aseptiske behandlingslinjer, HYDRA 100/300/400 er den perfekte løsning til ethvert output.

 • Afrundede hjørner inde i forarbejdningsområdet, der forbedrer vandafledning og maskinrensbarhed.
 • Fuldstændig adskillelse mellem proces- og mekaniske områder ved hjælp af specielle tætninger.
 • Adskilte vaskekredsløb.
IMA VEGA 400

IMA VEGA 400 Udvendig ampulvasker

Den farmaceutiske industri og sikkerhedsregulatorer lægger større vægt på eksterne vaskemaskiner for at fjerne produktpartikler fra ydersiden af beholdere efter påfyldning. IMA Vega 400 overholder det nuværende krav og sikrer fuldstændig dekontaminering.

VEGA 400 er en roterende ekstern vaskemaskine designet til at dekontaminere den udvendige overflade af ampuller og små hætteglas efter påfyldning og lukning.

Dekontamineringsprocessen kan udføres med vand eller ved at tilsætte et dedikeret vaskemiddel til vandet i tilfælde af giftige produkter, for at undgå enhver risiko for kontaminering. VEGA 400 er den ideelle løsning til højhastighedskrav og kan leveres på linje med påfyldnings- og lukkemaskiner.

 • Afrundede hjørner inde i forarbejdningsområdet, der forbedrer vandafledning og maskinrensbarhed.
 • Fuldstændig adskillelse mellem proces- og mekaniske områder ved hjælp af specielle tætninger.
 • Adskilte vaskekredsløb.
PPS washing cleaning Müller GMP washer smaller parts

Müller GMP vaskemaskine til mindre dele

Et rengøringssystem fra Müller er en fleksibel løsning, der kan tilpasses individuelle krav. Anlæggets GMP-kompatible design muliggør fleksibel, automatiseret rengøring af stort set alle vaskbare produktionsdele i et GMP-miljø. Dette garanterer, at der ikke sker krydskontaminering eller bakteriedannelse.

Vaskemaskinen til mindre dele er en integreret rengøringsenhed til indvendig og udvendig rengøring af mindre dele, såsom tromler, flasker, bakker, pumper, dele fra fyldelinjer eller tabletpressere, og glasdele fra laboratorier.

PPS washing cleaning Müller GMP cleaning system large parts

Müller GMP rengøringssystem til containere og større dele

Müllers GMP-vaskemaskiner muliggør fleksibel rengøring af alle dele, der bruges i farmaceutisk produktion. Rengøringssystemet kan anvendes til både indvendig og udvendig rengøring af containere, IBC’er, tromler, kar, tønder og kasser.

Den innovative teknologi leverer effektivitet i topklasse og reducerer forbruget af renset vand. Systemerne overholder de seneste GMP-krav, og det topmoderne hygiejniske design tilbyder den højeste grad af produktsikkerhed.

Rengøringsløsninger med skræddersyede kammerstørrelser og individuelle systemlayouts for forskellige tekniske krav er tilgængelige.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder
PPS A/S service and aftersales solutions for customers

PPS Service & Aftersales

Helt unikt for branchen, har PPS sin egen serviceafdeling, hvilket kommer vores kunder til stor gavn. PPS Serviceafdeling består af specialuddannede teknikere med enorm høj ekspertise og erfaring. Vi tilbyder en lang række services, herunder:

 • Installation og istandsættelse af eksisterende udstyr.
 • Design af komplette løsninger; fra kravspecifikationer og logistik, til udførelse og validering.
 • Sparring om automatisering eller anden optimering af jeres produktion.
 • Installation og/eller flytning af hele proces- og pakkelinjer.
 • Uddannelse af teknisk personale og operatører i optimal brug af det installerede udstyr.
 • Skræddersyede service- og aftersales-aftaler til løbende vedligehold og assistance ved akutte nedbrud.

Desuden leverer PPS reservedele og forbrugsstoffer direkte til vores kunder fra eget lager. Med eget lager sikres hurtig og effektiv levering, hvilket minimerer eventuel nedetid i produktionen hos vores kunder.

Vil du høre mere om vores serviceafdeling, kontakt os da direkte eller læs mere her.