Pulvermixer

IMA Pulvermixer

Sammen med IMA leverer PPS en række forskellige løsninger til pulverblanding af våde og tørre produkter, til både laboratoriebrug og fuldskala produktion. Desuden tilbyder vi forskellige mikserbeholdere fra Müller.

Med en bred vifte af ekstraudstyr kan vi tilbyde en fleksibel løsning tilpasset kundespecifikke krav. Udstyret kan endvidere tilpasses efter installation.

Vi tilbyder også fluid bed-procesudstyr til produktion pulver og andre tørstoffer.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder
IMA ROTO MIX

IMA ROTO MIX High shear mixer granulator

ROTO MIX er den seneste generation high shear granulator. Inspireret af den konsoliderede Roto-teknologi, der har eksisteret i den farmaceutiske industri siden 1980’erne, sikrer IMA ROTO MIX den optimale forskydning til granulering ved alle hastigheder.

ROTO MIX er en high shear mixer granulator designet til tørblanding af pulvere og vådgranulering. Blanding og agglomerering af pulverpartikler opnås ved den kombinerede virkning af pumpehjul, chopper og flydende bindemiddelfordeler. ROTO MIX, der fås i en gennem-væggen version, optimerer rummets layout og passer problemfrit ind i solid dose proceslinjer.

 • Velegnet til at arbejde i høj beskyttelse: Produktoverførsler og overflader i kontakt med produktet reduceres betydeligt.
 • Støvfri proces, sikker brug af opløsningsmidler og reduceret risiko for kontaminering.
 • Unikt impeller design til forhindring af at produktet sætter sig fast og maksimerer produktudbyttet.
IMA ROTO CUBE

IMA ROTO CUBE Single-pot processor

Udviklet i 1984, ROTO CUBE er benchmark for single-pot granulering. Nøjagtig detektering af slutpunktet for vådgranulering, vippeskål og gasstripping (GA.ST.) under vakuumtørring sikrer alle højeffektive processer og granulat af høj kvalitet.

ROTO CUBE tillader indesluttet behandling af enhver form for formel, fra påfyldning af råpulver til udledning af tørformalet granulat, udført i en enkelt, fuldstændig forseglet skål. Denne alt-i-én granuleringsløsning eliminerer kontakt mellem produkt, operatør og miljø.

 • Velegnet til at arbejde i høj indeslutning: Produktoverførsler og overflader i kontakt med produktet reduceres betydeligt.
 • Støvfri proces, sikker brug af opløsningsmidler og reduceret risiko for kontaminering.
 • Vippeskål øger overfladen, der er tilgængelig for varmeveksling, undgår at produktet klæber, hvilket forkorter tørretiden.
PPS Muller container blender

Müller Container- & tøndemikser

PPS leverer forskellige containere fra Müller, der matcher specifikke produktionsbehov. Da miksebeholderen ikke er permanent integreret i anlægget, kan den også fungere som en transportbeholder, f.eks. med en palleløfter eller en vogn. Dette sparer tid, omkostninger og ressourcer.

 • Volumenkapacitet op til 1.500 kg.
 • Designet i overensstemmelse med GMP.
 • Konfiguration i henhold til individuelle blandingsparametre, herunder rotationsretning og -hastighed.
Kontakt os og hør mere om dine muligheder
PPS A/S service and aftersales solutions for customers

PPS Service & Aftersales

Helt unikt for branchen, har PPS sin egen serviceafdeling, hvilket kommer vores kunder til stor gavn. PPS Serviceafdeling består af specialuddannede teknikere med enorm høj ekspertise og erfaring. Vi tilbyder en lang række services, herunder:

 • Installation og istandsættelse af eksisterende udstyr.
 • Design af komplette løsninger; fra kravspecifikationer og logistik, til udførelse og validering.
 • Sparring om automatisering eller anden optimering af jeres produktion.
 • Installation og/eller flytning af hele proces- og pakkelinjer.
 • Uddannelse af teknisk personale og operatører i optimal brug af det installerede udstyr.
 • Skræddersyede service- og aftersales-aftaler til løbende vedligehold og assistance ved akutte nedbrud.

Desuden leverer PPS reservedele og forbrugsstoffer direkte til vores kunder fra eget lager. Med eget lager sikres hurtig og effektiv levering, hvilket minimerer eventuel nedetid i produktionen hos vores kunder.

Vil du høre mere om vores serviceafdeling, kontakt os da direkte eller læs mere her.