Business Partners

Atlantic Zeiser PPS business partnerAtlantic Zeiser leverer løsninger af højeste kvalitet inden for digital print, late stage customization, serialisering, samt track & trace til FMCG, kosmetik og anden non-pharma emballage. Med den nye Omega Pro printer tilbyder Atlantic Zeiser et kvalitetssystem til print og kodning i høj opløsning, for personalisering af en række forskellige produkter.

Denso PPS business partnerDenso Robotics tilbyder en bred vifte af 4-akse SCARA og 5- og 6-akse industrirobotter med nyttelast op til 20 kg. Alle robotter opererer med højeste præcision og høj hastighed. Standardmodeller, støv- og fugtsikre modeller, samt robotter til renrum er muligheder der kan anvendes til mange forskellige applikationer.

Frewitt PPS business partnerFrewitt udvikler og fremstiller formaling- og sigtningsudstyr til medicinalindustrien, fødevareindustrien og den finkemiske industri. Frewitt er desuden en specialistpartner for højteknologisk sigtning, homogenisering, de-agglomerering, intern transport, doserings- og påfyldningsløsninger til pulver og granulater af enhver type.

Guk PPS business partnerGUK udvikler og producerer komplekse feeding- og foldemaskiner med høj kapacitet til medicinalindustrien. Maskinerne kan fungere som stand-alone moduler eller in-line og fås med 4-6 foldelommer per station.

Hapa PPS business partnerHapa er specialiseret i Late Stage Customization og On Demand printløsninger, herunder digital- og flexo- printteknologi til blisterfolier, film, papir, kartoner, glas, plast, IV-poser og mange andre typer emballagematerialer. Hapa tilbyder desuden det formatfri printmodul, Redcube, som udmærker sig ved serialisering, kodning og mærkning i højeste printkvalitet.

Herma PPS business partnerHerma etiketteringssystemer giver den ultimative løsning til præcis etikettering. Løsninger spænder fra enkle manuelle dispensere og standardmaskiner, til løsninger af skræddersyede individuelle højteknologiske etiketteringsopgaver. Alle løsninger er af højeste kvalitet, exceptionel nøjagtighed og nemme at håndtere.

IMA Active

IMA’s erfaring inden for behandling og fremstilling af tørstoffer, kombineret med den konstante forpligtelse til innovation, gør IMA Active-divisionen til en førende leverandør, der er i stand til at finde den bedste løsning til dine behov.

IMA Automation

IMA Automation er segmentet af IMA Group, der består af førende virksomheder inden for automations- og montageindustrien, dedikeret til at tilbyde sine kunder en bred vifte af teknologiske løsninger til montering af komponenter inden for flere anvendelsesområder, såsom medicinsk udstyr.

IMA BFB

IMA BFB har en lang tradition for at designe og fremstille end-of-line og sekundære pakkemaskiner. IMA BFB tilbyder bundtnings- og wrapping-maskiner, case packers, palleterings- og depalleteringsmaskiner som dækker en bred vifte af hastigheder og er rettet mod følgende markeder: konfekture, farmaceutiske produkter, mejeri og fødevarer, te, kaffe og drikkevarer samt personlig pleje.

IMA LIFE

IMA Life-divisionen er førende inden for aseptisk behandling og frysetørringsløsninger. IMA Life tilbyder en bred vifte af teknologisk avancerede maskiner til den farmaceutiske og biofarmaecutiske industri.

IMA SAFE

IMA Safe tilbyder komplette primære og sekundære pakkelinjer til den farmaceutiske og extra-pharma industri. IMA Safe-divisionen fremstiller et komplet udvalg af blisterpakningsmaskiner, kapsel- og tablettællere, sachet- og stick-pakkemaskiner, tubefyldere og kartoneringsmaskiner, samt leverer komplette end-of-line-løsninger.

Laetus PPS business partnerLaetus leverer Secure Track & Trace Solutions (S-TTS), som sikrer sporbarhed og gennemsigtighed, beskyttelse mod forfalskning, og kontrol over hele værdikæden. Laetus tilbyder også tre forskellige modulære kontrolsystemer (ARGUS, INSPECT og POLYPHEM) til identifikation, inspektion og kvalitetskontrol gennem læsning og scanning af tekst og 1- og 2-D koder, samt til produktkontrol.

Müller PPS business partnerMüller designer og fremstiller industrielle vaskeløsninger med avanceret hygiejnisk design og med højeste produktsikkerhed. Desuden omfatter Müllers sortiment tønder og beholdere af rustfrit stål, samt stationært og mobilt håndteringsudstyr til tekniske procesapplikationer.

Pfankuch PPS business partnerPfankuch leverer højhastigheds feedersystemer til alle typer flade emner, sorterings- og indpakningssystemer, samt batch-tællere, batchbånd og transportbånd. Pfankuch feedersystemer kan også integreres med andre løsninger.

Pharma technologyPharma Technology er specialiseret i procesudstyr til tabletpressere, kapselfyldere og pakkelinjer. Udvalget af udstyr er tilgængelig med forskellige containment-niveauer: “DT” Dust-tight, “C” Containment og “HC” High-Containment. Udstyret inkluderer tablet afstøvning, kapselpolering, tabletsortering og mere.

Riva PPS business partnerRiva fremstiller tabletpressere og et udvalg af forskelligt supplerende udstyr, såsom hjælpeværktøjer, reservedele, og produktionsovervågnings- og kontrolsystemer. Rækken af udstyr spænder fra R&D til mellemstor produktion.

SephaSepha leverer udstyr inden for tre områder. Semiautomatiske blistermaskiner for R&D og små produktioner, deblistermaskiner for semi- og fuldautomatisk tømning af blister med separering af produkt og blistermateriale, samt leaktestudstyr. Leaktestudstyret udfører en ”ikke destruktiv” kontrol af både blister, poser og flasker. Det betyder at det testede materiale kan bruges igen.

Universal Robots Certified System Integrator, CSI

Universal Robots er en dansk virksomhed, der startede i 2005 med visionen om at gøre robotteknologi tilgængelig for alle virksomheder. Ud fra denne vision, har de skabt kollaborative robotarme (cobots), der kan arbejde side om side med mennesker og i dag er Universal Robots en global producent af cobots med en markedsandel på 50% og 65 patenter.