Hapa digital print

Print

PPS tilbyder en række printløsninger sammen med vores partnere Hapa og Atlantic Zeiser.

Vi leverer forskellige typer printløsninger til en bred vifte af overflader. Med en PPS printløsning har du mulighed for at printe direkte på blandt andet blisterfolie,  plastemner; såsom kapsler eller tandbørster, eller på medicinsk udstyr; såsom sprøjter og stomiposer. Med en digital printteknologi er det desuden også muligt at benytte sig af late-stage customization, hvor emballagen individualiseres til slut i processen, ved blot at have neutral emballage på lager. Dette giver en langt mere fleksibel produktionsproces, mindre spild og reduceret tid til marked. Læs mere om mulighederne inden for print her.

Desuden kan serialiseringskoder og andre variable data printes direkte på emballagen, gør det endnu sværere at kopiere produktet. Læs mere om tamper-evident etikettering her.

For mere information om produktspecifikke løsninger, kontakt os gerne direkte.  Vi tilbyder også forskellige typer af etiketteringsløsninger, herunder også automatiske etiketteringsmaskiner. Kontakt os for yderligere information.

PPS Model_Inline_Close Up

Digital Inline Print

Med digitalt inline print kan du i løbet af få timer gå fra pdf til et printet produkt, og tiden til marked reduceres markant i forhold til traditionelt analogt print. Designet kan korrigeres og testes på stedet, og så snart godkendelsen foreligger, er du klar til at printe. Det er designet til at være en agil proces uden at gå på kompromis med hastigheden, kvaliteten eller driftssikkerheden i produktionen

 • Lavere enhedsomkostninger
 • Reduceret spild og lagerplads
 • Print on demand

Læs mere om inline print her.

PPS A/S print og mærkning - UV flexo printløsning fra Hapa

Hapa UV flexo-print

UV flexo -printteknologi er ideel til print på blisterfolie, men kan også bruges til en række andre applikationer, såsom poser og sachets. Flexo-printere bruger en roterende printteknologi, der er formatfri og kompatibel med både intermitterende og kontinuerlige blistermaskiner.

 • Nem ændring af farver uden værktøj eller rengøring.
 • Flexo-printenheder tilgængelige som roll-to-roll.
 • Flexo-printere kan integreres på enhver blistermaskine som top- eller standmonteret.
PPS A/S print - UV DOD Drop-On-Demand printløsning fra Hapa

Hapa UV DOD print

UV-inkjet printsystemer tilbyder fuldt digitalt print i op til seks farver, i CMYK eller spotfarver/lak. Drop On Demand (DOD) inkjet-teknologi er velegnet til print i små partier, koder, serialisering og anti-forfalskningsforanstaltninger. DOD printteknologi er let at integrere i produktionsprocessen og muliggør print uden at påvirke produktionshastigheden.

 • Højeste printkvalitet med opløsning på op til 720 dpi.
 • Skift mellem opgaver kan foretages uden værktøj eller rengøring.
 • Printer på et bredt udvalg af materialer.
PPS A/S print og mærkning - hybrid printteknologi fra Hapa

Hapa hybridprint

Hybrid printteknologi kombinerer UV flexo og UV DOD i et fleksibelt printsystem. De to teknologier opererer enten sammen eller separat for at opnå det bedste pris-/ydelsesforhold. Hybridsystemet er let at integrere i kontinuerlige eller intermitterende pakkeanlæg.

 • Foliebredde op til 370 mm ved hastigheder på op til 27 meter pr. minut.
 • Printer på mange forskellige materialer, herunder aluminiumsfolie, medicinsk papir, PVC og Tyvek.
 • Hybridteknologi er ideel til Just-In-Time-produktion takket være dets fleksibilitet.
PPS A/S print og mærkning - UV DOD Drop-On-Demand printløsning fra Atlantic Zeiser

Atlantic Zeiser UV DOD print

Den nyudviklede OMEGA Pro UV-inkjetprinter tilbyder et print- og kodningssystem af højeste kvalitet, der leverer højopløselig monokrom eller fuldfarvetryk. Omega Pro kombinerer produktiviteten fra almindeligt anvendt offsettryk med fleksibiliteten fra digital printteknologi, der tillader utallige muligheder for kodning, personalisering, serialisering og late-stage-customization.

 • Høj omkostningseffektivitet, også ved produktion af små partier.
 • Fremragende farve og konturgengivelse, selv ved de mindste detaljer og skrifttypestørrelser.
 • Automatisk rengøring giver reduceret nedetid i produktionen.
PPS A/S print og mærkning - Digiline Versa printløsning fra Atlantic Zeiser

Atlantic Zeiser DIGILINE Versa

DIGILINE Versa er et fuldt integreret og modulært system, der tilbyder omkostningseffektivt fuldfarveprint og effektiv late-stage-customization af kartoner. DIGILINE Versa giver større fleksibilitet ved at reducere karton SKU’er, minimere lageret, og tillade batchstørrelser helt ned til 1, hvilket gør systemet ideelt til just-in-time produktion.

 • Højeste printkvalitet med OMEGA og OMEGA Pro printere.
 • Kan konfigureres til mange forskellige applikationer i emballageindustrien.
 • Kort procestid med hurtigt skift mellem udskriftslayout.
Hapa Redcube plus

Hapa Redcube og Redcube+

Redcube fra Hapa er et kompakt, digitalt UV Inkjet printmodul der kan integreres i enhver produktionsproces. Den kan printe grafikfiler, variable data, 2D matrix koder, symboler og stregkoder på de fleste materialer, når de føres forbi printhovedet på et transportbånd eller som en del af pakkeprocessen. Med en Hapa Redcube kan du printe i fotokvalitet direkte på lakerede og ikke-lakerede materialer og komponenter af mange forskellige materialer som plast, metal i meget høj hastighed.

 • Lavt energiforbrug
 • Mulighed for at printe i stor skala og i høj hastighed
 • Print direkte på produktet

Læs meget mere om Hapa Redcube og Redcube+ her.

Hapa swiss ink

Hapa-blæk

Hapa Ink er specialiseret i at udvikle, producere og levere specialdesignet UV-blæk, designet efter kunders specifikke behov. Ordrer af alle størrelser kan imødekommes, uanset hvor lille eller stor. Hapa-blæk kan printes på plastik, aluminium, glas og enhver type etiketteringsmateriale. Deres hvide blæk har en uovertruffen dækkeevne.

Se videoen nedenfor, og kontakt gerne PPS for yderligere detaljer.

PPS A/S service and aftersales solutions for customers

PPS Service & Aftersales

Helt unikt for branchen, har PPS sin egen serviceafdeling, hvilket kommer vores kunder til stor gavn. PPS Serviceafdeling består af specialuddannede teknikere med enorm høj ekspertise og erfaring. Vi tilbyder en lang række services, herunder:

 • Installation og istandsættelse af eksisterende udstyr.
 • Design af komplette løsninger; fra kravspecifikationer og logistik, til udførelse og validering.
 • Sparring om automatisering eller anden optimering af jeres produktion.
 • Installation og/eller flytning af hele proces- og pakkelinjer.
 • Uddannelse af teknisk personale og operatører i optimal brug af det installerede udstyr.
 • Skræddersyede service- og aftersales-aftaler til løbende vedligehold og assistance ved akutte nedbrud.

Desuden leverer PPS reservedele og forbrugsstoffer direkte til vores kunder fra eget lager. Med eget lager sikres hurtig og effektiv levering, hvilket minimerer eventuel nedetid i produktionen hos vores kunder.

Vil du høre mere om vores serviceafdeling, er du velkommen til at kontakte os eller læse mere her.