IMA XTREMA

IMA Væskefyldeudstyr

Sammen med IMA leverer PPS en række forskelligt fyldeudstyr til flydende stoffer, herunder aseptiske væsker. Teknologien bag er velegnet til kosmetiske produkter, lægemidler, nutraceuticals og andre kosttilskud. Vi tilbyder de bedst egnede løsninger til påfyldning af væsker i ampuller, flasker, hætteglas, sprøjter, kapsler eller rør.

Væskefyldningsudstyret kan integreres i forskellige pakkelinjer eller andre integrerede løsninger. Derved kan du drage fordel af de synergetiske effekter ved at integrere hele emballagelinjen.

PPS leverer desuden forskellige højtydene løsninger til vask eller sterilisering af flasker, hætteglas, ampuller og andre glas- eller plastikbeholdere. Vaskeløsninger omfatter både lineære og roterende vaskemaskiner samt kundetilpassede løsninger. Steriliseringssystemer omfatter fugtsterilisering, tørvarmesterilisering og ethylenoxidsterilisering (EtO).  Udover selve steriliseringsudstyret, kræves procesvalidering, herunder dokumentation af cyklus repeterbarhed og steriliseringssystemets funktioner.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder
IMA EASYFILL
IMA Injecta Vial filling robotized solution
IMA XTREMA
IMA SMART
IMA LOADING SYSTEMS WITH TRAYS AND FENCES

Væskefyldeudstyr

PPS tilbyder en række løsninger til påfyldning af forskellige væsker i glas- eller plastikbeholdere, hvilket gør dem ideelle til farmaceutiske, kosmetiske eller fødevareapplikationer. Væskepåfyldningsmaskinerne kan håndtere væsker af næsten enhver viskositet og adskillelige beholderstørrelser  og -design.

Den høje grad af automatisering optimerer den samlede udstyrseffektivitet (OEE) af væskepåfyldningssystemerne. Det modulære design og de talrige konfigurationsmuligheder præsenterer en løsning, der kan tilpasses alle kundespecifikationer. Desuden kan påfyldningsmaskinerne nemt kombineres med sekundære pakkeløsninger.

 • Væskefyldeløsninger af højeste kvalitets til farmaceutiske, nutraceutiske og kosmetiske væsker.
 • Kompatibel med et bredt udvalg af låg eller andre lukninger.
 • Alt udstyr er modulopbygget og kan konfigureres individuelt.

IMA EASYFILL Væskepåfyldnings- og propmaskine

Designet til at opfylde kravene fra den farmaceutiske industri inden for aseptisk behandling, er EASYFILL fra IMA det rigtige svar, når der kræves en høj grad af fleksibilitet og modularitet i steril væskepåfyldning.

EASYFILL er en væskepåfyldning- og propmaskine til hætteglas, både små og store parenterale, tilgængelig i to modeller for at tilfredsstille krav til medium og høj hastighed.

Maskinen har en positiv intermitterende bevægelse, lineær transport og børsteløse motorer for præcise bevægelser. Den kan udstyres med alle typer doseringssystemer, der typisk anvendes til aseptiske produkter, og med et kontrolvejesystem sammensat af vejeceller til taravægtdetektion før påfyldning og vejeceller til bruttovægtdetektion efter dosering.

 • Ingen hætteglas – ingen fyldning – ingen stopkontrolenhed.
 • Indsættelse af gummipropper til både flydende opløsninger og frysetørrede produkter.
 • Velegnet til integration med 100% In-Process Control.

Fyldeudstyr til aseptiske væsker

Udover vores påfyldningsudstyr til ikke-sterile væsker, leverer vi også aseptiske påfyldningsmaskiner. Alle aseptiske væskepåfyldningsmaskiner fra IMA garanterer fremragende sterilitetssikkerhedsniveauer (SAL) og er i overensstemmelse med gældende god fremstillingspraksis.

De aseptiske påfyldningssystemer tilbyder effektiv og pålidelig drift med høj barrierebeskyttelse. Vi tilbyder førsteklasses indeslutningsløsninger for også at beskytte operatøren mod enhver direkte kontakt med giftige stoffer.

De aseptiske påfyldningsmaskiner kan konfigureres som integrerede løsninger efter kundens krav, med udvalgte upstream- og downstream-systemer.

 • Ideel til påfyldning af injektionshætteglas og infusionsflasker til humane og veterinære medicinske anvendelser.
 • Lukkestation kan enten integreres i væskepåfyldningsmaskinen eller fungere som en linjekomponent. Kompatibel med forskellige lukketyper.
 • RABS (Restricted Access Barrier System), vertikale laminerede flowsystemer og integrerede CIP (Cleaning in Place) og SIP (Sterilization in Place) systemer tilgængelige.

IMA INJECTA

IMA INJECTA hæver standarden for højhastigheds-produktion af Ready-To-Use sprøjte og præ-lukkede ampuller.

Brugen af ​​avancerede robotdrevne manipulationssystemer i forhold til konventionelle håndteringssystemer forbedrer produktkvaliteten og produktionseffektiviteten.

INJECTA håndterer steriliserede Ready-To-Use-beholdere (sprøjter, hætteglas eller præ-lukkede ampuller), hætteglas orienterede i bakker samt steriliserede hætteglas fra depyrogeneringstunnel. Dette giver mulighed for øget fleksibilitet og tilpasningsevne i processen.

Specialiserede robotter udfører alle håndteringsaktiviteter uden glas-til-glas-kontakt og uden operatørindblanding. Resultatet er mindre tid brugt på at validere aseptiske forhold og større smidighed i multi-produkt produktion.

 • Præcis, nøjagtig og pålidelig fyldningsproces
 • Frasortering af individuelle defekte produkter, både fra nest og med de-nesting
 • Perfekt egnet til isolationsteknologi eller forskellige containment-løsninger

IMA XTREMA Højhastigheds fylde- og propmaskine

Den største bekymring for det farmaceutiske emballagemarked har altid været lægemidlets integritet og, i tilfælde af parenterale doseringsformer, dets sterilitet. IMA XTREMA repræsenterer faktisk det seneste teknologiske gennembrud inden for aseptisk påfyldning.

Under den aseptiske fyldning af dosisbeholdere med et lægemiddel er det vigtigt at forhindre dets forurening, og dermed minimere dets eksponering for miljø, udstyr, manipulation fra operatører osv., indtil det lukkes.

XTREMAs fundamentale egenskaber lever op til industriens strenge tekniske krav til hætteglasfyldning. Med sit fleksible og ergonomiske design sikrer det den mest komplette mulighed for at integrere modulært udstyr og installering af flere påfyldningssystemer (væsker og pulvere) som kan anvendes alternativt inden for samme maskinramme.

 • Ergonomisk forskydning af operationsgrupper
 • Geometri, der letter den ensrettede luftstrøm (UAF)
 • Ideel til at blive udsat for VHP (hydrogenperoxid i dampfase)

IMA SMART Påfyldnings- prop- og hættemaskine

Tid og brugervenlighed er afgørende for små og mellemstore batchproduktioner. Med IMA SMART får du gennemprøvet, enkel og brugervenlig teknologi kombineret med høje standarder for kvalitet og pålidelighed, hvilket gør at den kan opfylde ethvert aseptisk påfyldningsbehov.

SMART er svaret på den stigende efterspørgsel efter endnu mere fleksible og alsidige behandlings- og emballeringsløsninger. Korte opstartstider, lette omstillinger og en høj grad af automatisering og nøgleovervejelser.

IMA SMART kan udstyres med alle typer doseringssystemer, der er typiske for aseptiske operationer og den er velegnet til installation i renrum eller under isolator, idet alle materialer er kompatible med steriliseringsmidler.

Tilgængelige maskinversioner: SVP og LVP, med eller uden integreret kapselmodul.

 • Velegnet til små batch-produktioner med output op til 120/vpm i dobbeltindeks-konfigurationen.
 • Slankt og smart pharma-design, der passer til hver type layout, selv når pladsbegrænsning er et problem.
 • 100% kontrolvejning af alle fyldte hætteglas.

IMA LOADING SYSTEMS WITH TRAYS AND FENCES Semiautomatiske systemer til påfyldning og aflæsning af hætteglas

Den aseptiske produktion af lægemidler foregår normalt i renrum for at forhindre kontaminering. IMA Life’s semiautomatiske systemer giver en kontrolleret løsning til at læsse afskærmede bakker ind/ud af en frysetørrer, så man undgår manuel interaktion med hætteglas.

Selvom operatørindgreb er strengt reguleret, er det stadig hovedkilden til forurening. IMA Life’s semiautomatiske bakke og afskærmning læsse/tømme system opfylder de højeste industristandarder for aseptiske opgaver, hvilket drastisk reducerer menneskelig indgriben og minimerer forureningsrisici.

Det semiautomatiske læsse- og aflæsningssystem minder meget om IMA’s fuldautomatiske system. Forskellen ligger i transporten af hætteglassene fra ind-/udførings-(af)læsningssystemet til frysetørringsapparatet. Som med det fuldautomatiske system udfylder den semiautomatiske løsning hullet mellem aseptisk påfyldning og dækning. Den er velegnet til renrumsmiljøer og forudindstillet CRABS-teknologier.

 • Påfyldningshastighed op til 250 hætteglas/minut.
 • Semiautomatiske betjening.
 • Fremragende integration med frysetørrere, upstream og downstream maskiner.
PPS A/S service and aftersales solutions for customers

PPS Service & Aftersales

Helt unikt for branchen, har PPS sin egen serviceafdeling, hvilket kommer vores kunder til stor gavn. PPS Serviceafdeling består af specialuddannede teknikere med enorm høj ekspertise og erfaring. Vi tilbyder en lang række services, herunder:

 • Installation og istandsættelse af eksisterende udstyr.
 • Design af komplette løsninger; fra kravspecifikationer og logistik, til udførelse og validering.
 • Sparring om automatisering eller anden optimering af jeres produktion.
 • Installation og/eller flytning af hele proces- og pakkelinjer.
 • Uddannelse af teknisk personale og operatører i optimal brug af det installerede udstyr.
 • Skræddersyede service- og aftersales-aftaler til løbende vedligehold og assistance ved akutte nedbrud.

Desuden leverer PPS reservedele og forbrugsstoffer direkte til vores kunder fra eget lager. Med eget lager sikres hurtig og effektiv levering, hvilket minimerer eventuel nedetid i produktionen hos vores kunder.

Vil du høre mere om vores serviceafdeling, kontakt os da direkte eller læs mere her.

IMA Væskefyldeudstyr

Sammen med IMA leverer PPS en række forskelligt fyldeudstyr til flydende stoffer, herunder aseptiske væsker. Teknologien bag er velegnet til kosmetiske produkter, lægemidler, nutraceuticals og andre kosttilskud. Vi tilbyder de bedst egnede løsninger til påfyldning af væsker i ampuller, flasker, hætteglas, sprøjter, kapsler eller rør.

Væskefyldningsudstyret kan integreres i forskellige pakkelinjer eller andre integrerede løsninger. Derved kan du drage fordel af de synergetiske effekter ved at integrere hele emballagelinjen.

PPS leverer desuden forskellige højtydene løsninger til vask eller sterilisering af flasker, hætteglas, ampuller og andre glas- eller plastikbeholdere. Vaskeløsninger omfatter både lineære og roterende vaskemaskiner samt kundetilpassede løsninger. Steriliseringssystemer omfatter fugtsterilisering, tørvarmesterilisering og ethylenoxidsterilisering (EtO).  Udover selve steriliseringsudstyret, kræves procesvalidering, herunder dokumentation af cyklus repeterbarhed og steriliseringssystemets funktioner.

Væskefyldeudstyr

PPS tilbyder en række løsninger til påfyldning af forskellige væsker i glas- eller plastikbeholdere, hvilket gør dem ideelle til farmaceutiske, kosmetiske eller fødevareapplikationer. Væskepåfyldningsmaskinerne kan håndtere væsker af næsten enhver viskositet og adskillelige beholderstørrelser  og -design.

Den høje grad af automatisering optimerer den samlede udstyrseffektivitet (OEE) af væskepåfyldningssystemerne. Det modulære design og de talrige konfigurationsmuligheder præsenterer en løsning, der kan tilpasses alle kundespecifikationer. Desuden kan påfyldningsmaskinerne nemt kombineres med sekundære pakkeløsninger.

 • Væskefyldeløsninger af højeste kvalitets til farmaceutiske, nutraceutiske og kosmetiske væsker.
 • Kompatibel med et bredt udvalg af låg eller andre lukninger.
 • Alt udstyr er modulopbygget og kan konfigureres individuelt.

IMA EASYFILL Væskepåfyldnings- og propmaskine

IMA EASYFILL

Designet til at opfylde kravene fra den farmaceutiske industri inden for aseptisk behandling, er EASYFILL fra IMA det rigtige svar, når der kræves en høj grad af fleksibilitet og modularitet i steril væskepåfyldning.

EASYFILL er en væskepåfyldning- og propmaskine til hætteglas, både små og store parenterale, tilgængelig i to modeller for at tilfredsstille krav til medium og høj hastighed.

Maskinen har en positiv intermitterende bevægelse, lineær transport og børsteløse motorer for præcise bevægelser. Den kan udstyres med alle typer doseringssystemer, der typisk anvendes til aseptiske produkter, og med et kontrolvejesystem sammensat af vejeceller til taravægtdetektion før påfyldning og vejeceller til bruttovægtdetektion efter dosering.

 • Ingen hætteglas – ingen fyldning – ingen stopkontrolenhed.
 • Indsættelse af gummipropper til både flydende opløsninger og frysetørrede produkter.
 • Velegnet til integration med 100% In-Process Control.

Fyldeudstyr til aseptiske væsker

Udover vores påfyldningsudstyr til ikke-sterile væsker, leverer vi også aseptiske påfyldningsmaskiner. Alle aseptiske væskepåfyldningsmaskiner fra IMA garanterer fremragende sterilitetssikkerhedsniveauer (SAL) og er i overensstemmelse med gældende god fremstillingspraksis.

De aseptiske påfyldningssystemer tilbyder effektiv og pålidelig drift med høj barrierebeskyttelse. Vi tilbyder førsteklasses indeslutningsløsninger for også at beskytte operatøren mod enhver direkte kontakt med giftige stoffer.

De aseptiske påfyldningsmaskiner kan konfigureres som integrerede løsninger efter kundens krav, med udvalgte upstream- og downstream-systemer.

 • Ideel til påfyldning af injektionshætteglas og infusionsflasker til humane og veterinære medicinske anvendelser.
 • Lukkestation kan enten integreres i væskepåfyldningsmaskinen eller fungere som en linjekomponent. Kompatibel med forskellige lukketyper.
 • RABS (Restricted Access Barrier System), vertikale laminerede flowsystemer og integrerede CIP (Cleaning in Place) og SIP (Sterilization in Place) systemer tilgængelige.

IMA XTREMA Højhastigheds fylde- og propmaskine

IMA XTREMA

Den største bekymring for det farmaceutiske emballagemarked har altid været lægemidlets integritet og, i tilfælde af parenterale doseringsformer, dets sterilitet. IMA XTREMA repræsenterer faktisk det seneste teknologiske gennembrud inden for aseptisk påfyldning.

Under den aseptiske fyldning af dosisbeholdere med et lægemiddel er det vigtigt at forhindre dets forurening, og dermed minimere dets eksponering for miljø, udstyr, manipulation fra operatører osv., indtil det lukkes.

XTREMAs fundamentale egenskaber lever op til industriens strenge tekniske krav til hætteglasfyldning. Med sit fleksible og ergonomiske design sikrer det den mest komplette mulighed for at integrere modulært udstyr og installering af flere påfyldningssystemer (væsker og pulvere) som kan anvendes alternativt inden for samme maskinramme.

 • Ergonomisk forskydning af operationsgrupper
 • Geometri, der letter den ensrettede luftstrøm (UAF)
 • Ideel til at blive udsat for VHP (hydrogenperoxid i dampfase)

IMA SMART Påfyldnings- prop- og hættemaskine

IMA SMART

Tid og brugervenlighed er afgørende for små og mellemstore batchproduktioner. Med IMA SMART får du gennemprøvet, enkel og brugervenlig teknologi kombineret med høje standarder for kvalitet og pålidelighed, hvilket gør at den kan opfylde ethvert aseptisk påfyldningsbehov.

SMART er svaret på den stigende efterspørgsel efter endnu mere fleksible og alsidige behandlings- og emballeringsløsninger. Korte opstartstider, lette omstillinger og en høj grad af automatisering og nøgleovervejelser.

IMA SMART kan udstyres med alle typer doseringssystemer, der er typiske for aseptiske operationer og den er velegnet til installation i renrum eller under isolator, idet alle materialer er kompatible med steriliseringsmidler.

Tilgængelige maskinversioner: SVP og LVP, med eller uden integreret kapselmodul.

 • Velegnet til små batch-produktioner med output op til 120/vpm i dobbeltindeks-konfigurationen.
 • Slankt og smart pharma-design, der passer til hver type layout, selv når pladsbegrænsning er et problem.
 • 100% kontrolvejning af alle fyldte hætteglas.

IMA LOADING SYSTEMS WITH TRAYS AND FENCES Semiautomatiske systemer til påfyldning og aflæsning af hætteglas

IMA LOADING SYSTEMS WITH TRAYS AND FENCES

Den aseptiske produktion af lægemidler foregår normalt i renrum for at forhindre kontaminering. IMA Life’s semiautomatiske systemer giver en kontrolleret løsning til at læsse afskærmede bakker ind/ud af en frysetørrer, så man undgår manuel interaktion med hætteglas.

Selvom operatørindgreb er strengt reguleret, er det stadig hovedkilden til forurening. IMA Life’s semiautomatiske bakke og afskærmning læsse/tømme system opfylder de højeste industristandarder for aseptiske opgaver, hvilket drastisk reducerer menneskelig indgriben og minimerer forureningsrisici.

Det semiautomatiske læsse- og aflæsningssystem minder meget om IMA’s fuldautomatiske system. Forskellen ligger i transporten af hætteglassene fra ind-/udførings-(af)læsningssystemet til frysetørringsapparatet. Som med det fuldautomatiske system udfylder den semiautomatiske løsning hullet mellem aseptisk påfyldning og dækning. Den er velegnet til renrumsmiljøer og forudindstillet CRABS-teknologier.

 • Påfyldningshastighed op til 250 hætteglas/minut.
 • Semiautomatiske betjening.
 • Fremragende integration med frysetørrere, upstream og downstream maskiner.

69bbd16d 0ae1 41fa baf4 865cf636201d 1

PPS Service & Aftersales

Helt unikt for branchen, har PPS sin egen serviceafdeling, hvilket kommer vores kunder til stor gavn. PPS Serviceafdeling består af specialuddannede teknikere med enorm høj ekspertise og erfaring. Vi tilbyder en lang række services, herunder:

 • Installation og istandsættelse af eksisterende udstyr.
 • Design af komplette løsninger; fra kravspecifikationer og logistik, til udførelse og validering.
 • Sparring om automatisering eller anden optimering af jeres produktion.
 • Installation og/eller flytning af hele proces- og pakkelinjer.
 • Uddannelse af teknisk personale og operatører i optimal brug af det installerede udstyr.
 • Skræddersyede service- og aftersales-aftaler til løbende vedligehold og assistance ved akutte nedbrud.

Desuden leverer PPS reservedele og forbrugsstoffer direkte til vores kunder fra eget lager. Med eget lager sikres hurtig og effektiv levering, hvilket minimerer eventuel nedetid i produktionen hos vores kunder.

Vil du høre mere om vores serviceafdeling, er du velkommen til at kontakte os eller læse mere her.