Case packing

IMA Pakning og end-of-line

PPS leverer et stort udvalg af forskelligt udstyr til kartonnering og end-of-line fra IMA.

Kartonnering og end-of-line-udstyr dækker horisontale og vertikale kartonneringsanlæg, kassepakkere, krympefolieringsanlæg, strækbanderolering og palleteringsanlæg, herunder integrerede systemer, automatiserede- og produktspecifikke løsninger. Hos PPS tilbyder vi også etiketteringsløsninger, herunder automatiske etiketteringsløsninger til etikettering på en sikker måde.

Desuden tilbyder vi også skræddersyede og/eller automatiske løsninger, der matcher individuelle kundebehov.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder
AF60
IMA A100
IMA HYWRAP20
IMA MS560
IMA MS260 SERIES
IMA MS280 SERIES
IMA CP18
IMA CPH2
IMA CP38
IMA CP50
IMA CPV15
IMA CPV20
IMA MMP400
IMA RP4
IMA TLS
IMA RD SERIES

AF60 Folieringsmaskine

Den seneste generation af servodrevne teknologiske løsninger, gør AF60 til en førsteklasses folieringsmaskine til sammensat materiale, nem at betjene og i stand til at behandle kartoner ved meget høje hastigheder på trods af dens utroligt kompakte fodaftryk.

Ideel til medicinalvarer udstyret med en højhastigheds-stablingsenhed, der er i stand til at stable op til 225 lag/min. IMA AF60 kan også sættes op med en kartonvippeenhed (AF60AM), der er i stand til at stå på kant med op til 400 kartoner/min.

Med produktionshastigheder der når 60 cyklusser/min. gør det IMA AF60 til en ideel partner til enhver højhastighedspakkelinje til kartoner. Maksimal tilgængelighed til alle komponenter er mulig på grund af balkondesignet, så rengøring og vedligeholdelse lettes.

Maskinens vigtigste standardfunktioner omfatter en saksekniv, filmtransport med tang, tværgående kantforsegling, drevet bevægelse af bund- og sidefilmfoldere og frem- og tilbagegående laterale forseglingsplader.

 • Værktøjsfri changeover på kun 5 minutter med digitale indikatorer til at hjælpe med justeringer.
 • Velegnet til Track & Trace formål.
 • Ergonomisk design med skaft, med hurtig ekspansionslås til hurtigt skifte af filmrulle.

A100 Folieringsmaskine

A100 er designet og bygget til automatisk at pakke kartoner, bakker, bundter og andre parallelpipedum-produkter, og bruger cellofan, OVC, PP og alle oprullelige, varmeforseglelige filmtyper, og har med sine mekaniske bevægelser minimalt behov for vedligeholdelse.

IMA A100 er en automatisk, højtydende folieringsmaskine, som implementerer et innovativt filmtransportsystem designet til at klare svære og tynde film.

Ud over sin konsoliderede pålidelighed tilbyder A100 fremragende tilgængelighed og enkle skiftprocedurer for at spare tid og øge produktiviteten. A100 kører med 100 cyklusser/min. og kan drage fordel af et væld af valgfrie grupper til at reagere på specifikke behov og bedre ydeevnen.

 • Flere forskellige laterale tætningsenheder.
 • Film afrulning ved hjælp af drevne tromler for at flytte film under guillotinekniv.
 • Fuldt servodrevet maskine.

IMA HYWRAP20 Højhastigheds folieringsmaskine

Designet til at maksimere effektiviteten til højhastighedsproduktivitet og fremragende emballering. Den nye højhastigheds-folieringsmaskine sikrer brugervenlighed og fuld adgang til alle maskinprocesser, der kører film og papir.

IMA HYWRAP20 er en højhastigheds komplet folieringsmaskine til enkelte eller bundtede produkter og den er udtænkt som en hybridløsning, der er i stand til at skifte fra film til papir uden changeover. Dens kompakte fodaftryk og udkragningsstruktur giver mulighed for tilgængelighed og nem vedligeholdelse.

Alle bevægelser er elektronisk drevet af deres egen specifikke børsteløse motor, for nøjagtig ydeevne ved høj hastighed. Udskiftning af størrelse kan udføres på mindre end 10 minutter med få justeringer.

 • Fuldt servodrevet for at nå en hastighed på 130 cyklusser/min.
 • Øvre drevet rem på indføringen til positiv produkttransport ved høje hastigheder.
 • Foliering med termoforseglbar film (OPP, BOPP, etc.), papir, genanvendelige og komposterbare film.

IMA MS560 Strækbanderolering og krympefolieringsmaskine

Designet til at bundte flasker eller kartonerede flasker og krympefoliere dem med PE-film i den ekstremt kompakte T600-tunnel, sikrer MS560 tidsbesparende effektivitet, ergonomi, brugervenlighed og udførelse i topkvalitet.

IMA MS560 er bygget ergonomisk og med maksimal tilgængelighed for at lette rengøringsprocedurer og vedligeholdelse. MS560 sikrer jævn og præcis produkthåndtering ved hastigheder på op til 40 cyklusser/min takket være servodrevet teknologi.

Spoleskiftetider kan helt elimineres med en valgfri automatisk filmsplejsningsenhed, hvilket lægger vægt på effektivitet såvel som nøjagtighed.

 • Værktøjsfri størrelsesændring på kun 5 minutter med digitale indikatorer til at hjælpe med justeringer.
 • Spolespindler med pneumatisk hurtigudløsning for at minimere nedetiden for udskiftning af spole.
 • Som standard på T600-tunellen: gennemsigtigt vindue og indvendig belysning til inspektion af varmekammerets inderside.

IMA MS260 SERIES Strækbanderolering og krympefoliering

Designet til at tilbyde højhastighedsproduktion, enkel betjening og et kompakt fodaftryk. MS260 kommer i forskellige versioner alt efter dine specifikke behov. Højhastighedsstabling, kartonvipning og krympetunnel kan integreres i denne højtydende enhed.

Meget ren balkonkonstruktion med maksimal tilgængelighed til alle hoveddele for at lette vedligeholdelse og rengøring. MS260 er specielt designet til at opfylde kravene på et marked, hvor efterspørgsel vokser mere og mere efter ekstremt kompakte, brugervenlige maskiner med høj produktionshastighed. Maskinen kan udstyres med en højhastigheds-stablingsenhed (MS260A) eller med en kartonvippeenhed (MS260AM), der er i stand til at håndtere op til 400 kartoner/min.

 • Balkondesign for at give maksimal adgang til maskindele for nem rengøring og vedligeholdelse.
 • Udstyret med elektronisk stablingsenhed til højhastighedsapplikationer.
 • Mulighed for forstablingsanordning, der gør det muligt at absorbere og stable højhastighedsindkommende kartoner ved lav stablingscyklus. Evne til at absorbere op til 500 cpm (på linje med højhastighedsmaskiner).

IMA MS280 SERIEN Strækbanderolering og krympefoliering

Bygget til at matche ydeevnen af højhastighedsproduktionslinjer, opnår MS280 imponerende hastigheder takket være dens raffinerede servodrevne teknologi. Kartoner stables i flere lag og ved håndtering af genstande på flaske, samles disse i flere rækker.

Denne løsning er i stand til at bundte og pakke produkter med hastigheder op til 100 bundter/min., og er ideel som en del af en højtydende produktionslinje.

Udstyret med en pick and place-enhed, som stabler kartoner i flere lag, samler MS280 også flasker i rækker før krympefoliering i den integrerede krympetunnel. MS280 er udstyret med et nyt elektronisk forseglingssystem og dermed er en tæt foliering sikret for forbedret produktbeskyttelse.

IMA CP18/CP28 Pakkemaskine til sidefyldning

Sidefyldte pakkemaskiner velegnet til emballering af individuelle eller bundtede kartoner i forlimede RS-kasser. De er kompakte, tilgængelig og muliggør enkel, værktøjsfri changeover.

Maskinen er velegnet til forskellige produktionsbehov og er ideel til emballering af produkter som f.eks. farmaceutiske genstande. Maskinen er udstyret med et vandret case-magasin for nem læsning, og holder kufferten oprejst under produktindsættelse ved hjælp af sugekopper monteret på pick-up’en og tvangsåbningsarmen. Alle maskinens dele kan nås fra operatørens side uden at skulle gå til den modsatte side for at nå kartonstablingsenheden.

IMA CP18/CP28 kan udstyres med følgende valgfrie grupper og funktioner: væltning af cases, produktionssporings- og kameradetektionsenheder, integrerede etikettemaskiner og markører og kan også være fuldt servodrevet.

CP-serien fås i 2 forskellige versioner:

 • CP18: ekstremt kompakt fodaftryk.
 • CP28: i stand til at absorbere høje indgående hastigheder takket være forstablingsenheden.

IMA CPH2 Pakkemaskine til sidefyldning

Medium hastighed case packer designet til at håndtere det bredeste udvalg af produkter og materialer, der bruges i medicinal-, personlige pleje- og fødevareindustrien. Fuldautomatisk sidefyldningspakkemaskine designet til at tilfredsstille alle dine nuværende og fremtidige krav til kassepakning.

Maskinen er bygget til at maksimere effektivitet og brugervenlighed på en stadigt mere krævende arbejdsplads, for at garantere komplet linjefrihed og for at sikre fuld adgang til alle moduler.

CPH2 er designet til at sikre total kontrol gennem alle stadier af serialiseringsprocessen.

 • Nem læsning af kufferter på grund af det 830 mm høje ergonomiske kassemagasin.
 • Bygget til at garantere komplet linjefrihed.
 • Designet til at sikre total adgang til alle maskinmoduler.

IMA CP38 Pakkemaskine til sidefyldning

CP38 er en højhastigheds case packer til sidefyldning. Den er specielt designet til at håndtere løse eller bundtede kartoner, og i et operatørvenlig udkragningsdesign, der sikrer fuldstændig tilgængelighed og nem rengøring.

Den eneste case packer på markedet, hvor alle maskinenes dele kan nås fra operatørens side uden at skulle gå til den modsatte side for at nå kartonstablingsenheden. CP38 er ideel til håndtering af en bred vifte af produkter.

Ved at bruge servoteknologi til ekstremt jævn produkthåndtering, pakker CP38 op til 30 kasser/min og har et kompakt fodaftryk. Under læsning er kabinettet positivt rejst og holdt op plads på 2 sider, hvilket muliggør effektiv brug af bølgepap af lavere kvalitet.

 • Værktøjsfri changeover assisteret af stort, brugervenligt HMI for øget hastighed og enkelhed.
 • Beholdere kan lukkes med klæbende tape eller hot-melt lim.
 • Gennemsigtige paneler i fuld størrelse låst sammen med sikkerhedsafbrydere for operatørsikkerhed i overensstemmelse med europæiske standarder.

IMA CP50 Case packer til sidefyldning

CP50 er en højhastigheds case packer til sidefyldning, der er specielt designet til at håndtere små dimensionere kasser ved høj hastighed. Maskinen drager fordel af et operatørvenligt cantilever-design, der sikrer fuldstændig tilgængelighed og nem rengøring.

Alle delene på IMA CP50 kan nås fra operatørens side uden at skulle gå til den modsatte side for at nå kartonstablingsenhedens område. For at være så operatørvenlig som muligt, er kasseopstillingsmekanismen designet til at sikre ekstremt lav placering af det vandrette kassemagasin. Dette garanterer lang autonomi.

CP50 er udelukkende drevet af servomotorer, hvilket betyder dedikerede slag og bevægelser til hver specifik applikation. Servoteknologi og innovative løsninger gør det muligt for maskinen at opnå en meget høj hastighed (op til 50 kasser/min.) med jævn produkthåndtering og kompakt fodaftryk.

 • Changeover uden brug af værktøj som ekstraudstyr.
 • Etikettering og etiketverifikation af kasser som valgfrit.
 • Kasseafvisning ved udskrivelse som valgfrit.

IMA CPV15 Toploading case packer

CPV15 er en medium-output, toploading case packer til løse eller bundtede produkter. Maskinen er designet til at sikre maksimal ergonomi for betjeningspersonalet og garantere jævn håndtering selv for udsædvanligt formede produkter takket være servoteknologi.

For at være så operatørvenlig som muligt, er kasseopstillingsmekanismen designet til at sikre lav placering af det horisontale kassemagasin, hvilket også sikrer øget autonomi. Maskindele kan nås uden at operatører behøver at flytte fra den ene side af maskinen til den anden.

Indfødningssystemet er udstyret med snekkeskruer (til løse produkter) for korrekt orientering af beholderne og en kam, der bevæger sig sidelæns for at samle produkterne.

 • Cantilever design muliggør stor tilgængelighed og nem rengøring.
 • Kasser rejst positivt og flyttet til lukkesektion ved hjælp af et sæt frem- og tilbagegående ører.
 • Æsker kan lukkes med klæbebånd eller smeltelim.

IMA CPV20 Toploading case packer

CPV20 er en modulopbygget top-load packer til løse eller bundtede produkter og er designet til at tilbyde uovertruffen fleksibilitet. Den arbejder ved mellemhøj hastighed og kan nemt inkorporere specielle moduler til specifikke krav.

Opmærksomhed på ergonomi og ubestridelig fleksibilitet er de primære egenskaber ved denne case packer. IMA CPV20 er en førsteklasses løsning til medicinal-, fødevare- og kosmetikindustrien, og den kan håndtere en række forskellige flaskeformer, kartoner og poser. Maskinen er velegnet til integration af Track & Trace-systemer, hvilket sikrer maksimal nøjagtighed og kontrol. Op til 20 kasser/minut kan behandles, hvilket giver en fremragende produktivitet.

Der er lagt stor vægt på maskinens tilgængelighed, nem rengøring og ergonomiske placering af alle dens komponenter. For at være så operatørvenlig som muligt, er kasseopstillingsmekanismen designet til at sikre en lav placering af det horisontale kassemagasin, hvilket også giver større autonomi.

 • Specifikke indfødningssystemer til at håndtere en bred vifte af produktformer: bundtede eller løse flasker og enkelte kartoner.
 • Modulært design til integration af specielle moduler til forskellige krav: brochureføder, inspektionskameraer.
 • Cantilever design for fuld tilgængelighed og nem rengøring. Ergonomisk placering af alle komponenter.

IMA MMP400 Wrap around pakkemaskine

MMP400 er en modulær multi-packer bygget til at pakke individuelle eller bundtede produkter i etuier, udstillingskasser eller bakker. Maskinen er designet til effektiv håndtering af alle former og størrelser, også selvom de er ustabile eller kritiske til at køre med høj hastighed.

IMA MMP400 er bygget til at pakke individuelle eller bundtede produkter ind i etuier, udstillingskasser eller bakker startende fra flade emner. Maskinen har servoteknologi, hvilket muliggør hastigheder på op til 30 etuier/minut og ekstremt jævn håndtering.

Ergonomisk placerede komponenter er med til at forbedre operatørindgrebet markant, og takket være en nydesignet opstillingsmekanisme, er det vandrette kassemagasin så lavt som muligt for at opnå øget autonomi. Kasser opstilles og holdes på plads på to sider under læsning.

 • Cantilever design for optimal tilgængelighed og nem rengøring.
 • Nyt 830 mm høj kassemagasin til nem ilægning af kasser.
 • Maskinen er fuldt servostyret.

IMA RP2/RP4 Stand alone eller integreret palletering

Reducerede dimensioner af palleteringssektionen og fleksible palleteringsmuligheder i overensstemmelse med reelle markedsbehov: disse aspekter karakteriserer RP2/RP4 palleteringsmaskiner, udstyret med en 6-akset robot, der er i stand til at absorbere og arbejde ved høj hastighed.

Bygget til at levere maksimal produktivitet og effektivitet, tilbyder disse seneste generations palleteringsløsninger enestående fleksibilitet. Baseret omkring en 6-akset robot, som opfanger indkommende kasser og etuier, inkjet-print og etikettering eller vejer dem, udføres alt effektivitet.

Kasser placeres derefter på pallen i henhold til forudindstillede mønstre, som operatøren har husket. Modulært design giver mulighed for tilpasning af palleteringssektionen, hvis dimensioner holdes på et minimum.

 • Udstyret med deres eget elskab kan de nemt integreres med enhver kassepakkeløsning.
 • Enkel håndtering af enkelte eller flere sager selv ved høj hastighed.
 • Nemt og hurtig montering. RP2/Rp4 struktur er lavet af en speciel ramme, der tager kort til at blive installeret. Rammernes leveres færdigmonterede.

IMA TLS Top loading system

TLS er et robotsystem i stand til at læsse/tømme produkter fra/til bakker. Denne maskine er udviklet til at forbedre produktionslinjens ydeevne med stor fleksibilitet i funktioner, produkthåndtering og layout.

IMA robotmanipulationssystemet kan håndtere de mest ustabile og uregelmæssigt formede produkter, med den største nøjagtighed og uden at skade dem.

 • PLC-enhed interagerer med robotprocessor for ligetil betjening.
 • Operatørgrænseflade til hurtige overgangsprocedurer og assistance med diagnostik.
 • Gennemsigtige afskærmninger låst med sikkerhedsafbrydere.

IMA RD Serien Robot depalletizere

Kompakte, effektive og fleksible depalletizere. Født som selvstændig og tiltænkt let integrering med TLS håndteringssystemer til produktmanipulation.

RD depalletizere kan håndtere de mest ustabile og uregelmæssigt formede produkter, med den største nøjagtighed ved at tage sig af dem uden at skade dem.

De kan håndtere bakker eller beholdere med produkter som strimler, hætteglas, flasker, krukker og poser. RD-maskinerne kan være standalone eller integreret med produkthåndteringsmaskiner som TLS (Tray Loading System).

Robotteknologi er kernen i disse systemer og muliggør fleksibel produkthåndtering i begyndelsen, i midten eller i slutningen af linjen.

PPS A/S service and aftersales solutions for customers

PPS Service & Aftersales

Helt unikt for branchen, har PPS sin egen serviceafdeling, hvilket kommer vores kunder til stor gavn. PPS Serviceafdeling består af specialuddannede teknikere med enorm høj ekspertise og erfaring. Vi tilbyder en lang række services, herunder:

 • Installation og istandsættelse af eksisterende udstyr.
 • Design af komplette løsninger; fra kravspecifikationer og logistik, til udførelse og validering.
 • Sparring om automatisering eller anden optimering af jeres produktion.
 • Installation og/eller flytning af hele proces- og pakkelinjer.
 • Uddannelse af teknisk personale og operatører i optimal brug af det installerede udstyr.
 • Skræddersyede service- og aftersales-aftaler til løbende vedligehold og assistance ved akutte nedbrud.

Desuden leverer PPS reservedele og forbrugsstoffer direkte til vores kunder fra eget lager. Med eget lager sikres hurtig og effektiv levering, hvilket minimerer eventuel nedetid i produktionen hos vores kunder.

Vil du høre mere om vores serviceafdeling, kontakt os da direkte eller læs mere her.

IMA Pakning og end-of-line

PPS leverer et stort udvalg af forskelligt udstyr til kartonnering og end-of-line fra IMA.

Kartonnering og end-of-line-udstyr dækker horisontale og vertikale kartonneringsanlæg, kassepakkere, krympefolieringsanlæg, strækbanderolering og palleteringsanlæg, herunder integrerede systemer, automatiserede- og produktspecifikke løsninger.

Kontakt os for yderligere information.

AF60 Folieringsmaskine

AF60

Den seneste generation af servodrevne teknologiske løsninger, gør AF60 til en førsteklasses folieringsmaskine til sammensat materiale, nem at betjene og i stand til at behandle kartoner ved meget høje hastigheder på trods af dens utroligt kompakte fodaftryk.

Ideel til medicinalvarer udstyret med en højhastigheds-stablingsenhed, der er i stand til at stable op til 225 lag/min. IMA AF60 kan også sættes op med en kartonvippeenhed (AF60AM), der er i stand til at stå på kant med op til 400 kartoner/min.

Med produktionshastigheder der når 60 cyklusser/min. gør det IMA AF60 til en ideel partner til enhver højhastighedspakkelinje til kartoner. Maksimal tilgængelighed til alle komponenter er mulig på grund af balkondesignet, så rengøring og vedligeholdelse lettes.

Maskinens vigtigste standardfunktioner omfatter en saksekniv, filmtransport med tang, tværgående kantforsegling, drevet bevægelse af bund- og sidefilmfoldere og frem- og tilbagegående laterale forseglingsplader.

 • Værktøjsfri changeover på kun 5 minutter med digitale indikatorer til at hjælpe med justeringer.
 • Velegnet til Track & Trace formål.
 • Ergonomisk design med skaft, med hurtig ekspansionslås til hurtigt skifte af filmrulle.

A100 Folieringsmaskine

IMA A100

A100 er designet og bygget til automatisk at pakke kartoner, bakker, bundter og andre parallelpipedum-produkter, og bruger cellofan, OVC, PP og alle oprullelige, varmeforseglelige filmtyper, og har med sine mekaniske bevægelser minimalt behov for vedligeholdelse.

IMA A100 er en automatisk, højtydende folieringsmaskine, som implementerer et innovativt filmtransportsystem designet til at klare svære og tynde film.

Ud over sin konsoliderede pålidelighed tilbyder A100 fremragende tilgængelighed og enkle skiftprocedurer for at spare tid og øge produktiviteten. A100 kører med 100 cyklusser/min. og kan drage fordel af et væld af valgfrie grupper til at reagere på specifikke behov og bedre ydeevnen.

 • Flere forskellige laterale tætningsenheder.
 • Film afrulning ved hjælp af drevne tromler for at flytte film under guillotinekniv.
 • Fuldt servodrevet maskine.

IMA HYWRAP20 Højhastigheds folieringsmaskine

IMA HYWRAP20

Designet til at maksimere effektiviteten til højhastighedsproduktivitet og fremragende emballering. Den nye højhastigheds-folieringsmaskine sikrer brugervenlighed og fuld adgang til alle maskinprocesser, der kører film og papir.

IMA HYWRAP20 er en højhastigheds komplet folieringsmaskine til enkelte eller bundtede produkter og den er udtænkt som en hybridløsning, der er i stand til at skifte fra film til papir uden changeover. Dens kompakte fodaftryk og udkragningsstruktur giver mulighed for tilgængelighed og nem vedligeholdelse.

Alle bevægelser er elektronisk drevet af deres egen specifikke børsteløse motor, for nøjagtig ydeevne ved høj hastighed. Udskiftning af størrelse kan udføres på mindre end 10 minutter med få justeringer.

 • Fuldt servodrevet for at nå en hastighed på 130 cyklusser/min.
 • Øvre drevet rem på indføringen til positiv produkttransport ved høje hastigheder.
 • Foliering med termoforseglbar film (OPP, BOPP, etc.), papir, genanvendelige og komposterbare film.

IMA MS560 Strækbanderolering og krympefolieringsmaskine

IMA MS560

Designet til at bundte flasker eller kartonerede flasker og krympefoliere dem med PE-film i den ekstremt kompakte T600-tunnel, sikrer MS560 tidsbesparende effektivitet, ergonomi, brugervenlighed og udførelse i topkvalitet.

IMA MS560 er bygget ergonomisk og med maksimal tilgængelighed for at lette rengøringsprocedurer og vedligeholdelse. MS560 sikrer jævn og præcis produkthåndtering ved hastigheder på op til 40 cyklusser/min takket være servodrevet teknologi.

Spoleskiftetider kan helt elimineres med en valgfri automatisk filmsplejsningsenhed, hvilket lægger vægt på effektivitet såvel som nøjagtighed.

 • Værktøjsfri størrelsesændring på kun 5 minutter med digitale indikatorer til at hjælpe med justeringer.
 • Spolespindler med pneumatisk hurtigudløsning for at minimere nedetiden for udskiftning af spole.
 • Som standard på T600-tunellen: gennemsigtigt vindue og indvendig belysning til inspektion af varmekammerets inderside.

IMA MS260 SERIES Strækbanderolering og krympefoliering

IMA MS260 SERIES

Designet til at tilbyde højhastighedsproduktion, enkel betjening og et kompakt fodaftryk. MS260 kommer i forskellige versioner alt efter dine specifikke behov. Højhastighedsstabling, kartonvipning og krympetunnel kan integreres i denne højtydende enhed.

Meget ren balkonkonstruktion med maksimal tilgængelighed til alle hoveddele for at lette vedligeholdelse og rengøring. MS260 er specielt designet til at opfylde kravene på et marked, hvor efterspørgsel vokser mere og mere efter ekstremt kompakte, brugervenlige maskiner med høj produktionshastighed. Maskinen kan udstyres med en højhastigheds-stablingsenhed (MS260A) eller med en kartonvippeenhed (MS260AM), der er i stand til at håndtere op til 400 kartoner/min.

 • Balkondesign for at give maksimal adgang til maskindele for nem rengøring og vedligeholdelse.
 • Udstyret med elektronisk stablingsenhed til højhastighedsapplikationer.
 • Mulighed for forstablingsanordning, der gør det muligt at absorbere og stable højhastighedsindkommende kartoner ved lav stablingscyklus. Evne til at absorbere op til 500 cpm (på linje med højhastighedsmaskiner).

IMA MS280 SERIEN Strækbanderolering og krympefoliering

IMA MS280 SERIES

Bygget til at matche ydeevnen af højhastighedsproduktionslinjer, opnår MS280 imponerende hastigheder takket være dens raffinerede servodrevne teknologi. Kartoner stables i flere lag og ved håndtering af genstande på flaske, samles disse i flere rækker.

Denne løsning er i stand til at bundte og pakke produkter med hastigheder op til 100 bundter/min., og er ideel som en del af en højtydende produktionslinje.

Udstyret med en pick and place-enhed, som stabler kartoner i flere lag, samler MS280 også flasker i rækker før krympefoliering i den integrerede krympetunnel. MS280 er udstyret med et nyt elektronisk forseglingssystem og dermed er en tæt foliering sikret for forbedret produktbeskyttelse.

IMA CP18/CP28 Pakkemaskine til sidefyldning

IMA CP18

Sidefyldte pakkemaskiner velegnet til emballering af individuelle eller bundtede kartoner i forlimede RS-kasser. De er kompakte, tilgængelig og muliggør enkel, værktøjsfri changeover.

Maskinen er velegnet til forskellige produktionsbehov og er ideel til emballering af produkter som f.eks. farmaceutiske genstande. Maskinen er udstyret med et vandret case-magasin for nem læsning, og holder kufferten oprejst under produktindsættelse ved hjælp af sugekopper monteret på pick-up’en og tvangsåbningsarmen. Alle maskinens dele kan nås fra operatørens side uden at skulle gå til den modsatte side for at nå kartonstablingsenheden.

IMA CP18/CP28 kan udstyres med følgende valgfrie grupper og funktioner: væltning af cases, produktionssporings- og kameradetektionsenheder, integrerede etikettemaskiner og markører og kan også være fuldt servodrevet.

CP-serien fås i 2 forskellige versioner:

 • CP18: ekstremt kompakt fodaftryk.
 • CP28: i stand til at absorbere høje indgående hastigheder takket være forstablingsenheden.

IMA CPH2 Pakkemaskine til sidefyldning

IMA CPH2

Medium hastighed case packer designet til at håndtere det bredeste udvalg af produkter og materialer, der bruges i medicinal-, personlige pleje- og fødevareindustrien. Fuldautomatisk sidefyldningspakkemaskine designet til at tilfredsstille alle dine nuværende og fremtidige krav til kassepakning.

Maskinen er bygget til at maksimere effektivitet og brugervenlighed på en stadigt mere krævende arbejdsplads, for at garantere komplet linjefrihed og for at sikre fuld adgang til alle moduler.

CPH2 er designet til at sikre total kontrol gennem alle stadier af serialiseringsprocessen.

 • Nem læsning af kufferter på grund af det 830 mm høje ergonomiske kassemagasin.
 • Bygget til at garantere komplet linjefrihed.
 • Designet til at sikre total adgang til alle maskinmoduler.

IMA CP38 Pakkemaskine til sidefyldning

IMA CP38

CP38 er en højhastigheds case packer til sidefyldning. Den er specielt designet til at håndtere løse eller bundtede kartoner, og i et operatørvenlig udkragningsdesign, der sikrer fuldstændig tilgængelighed og nem rengøring.

Den eneste case packer på markedet, hvor alle maskinenes dele kan nås fra operatørens side uden at skulle gå til den modsatte side for at nå kartonstablingsenheden. CP38 er ideel til håndtering af en bred vifte af produkter.

Ved at bruge servoteknologi til ekstremt jævn produkthåndtering, pakker CP38 op til 30 kasser/min og har et kompakt fodaftryk. Under læsning er kabinettet positivt rejst og holdt op plads på 2 sider, hvilket muliggør effektiv brug af bølgepap af lavere kvalitet.

 • Værktøjsfri changeover assisteret af stort, brugervenligt HMI for øget hastighed og enkelhed.
 • Beholdere kan lukkes med klæbende tape eller hot-melt lim.
 • Gennemsigtige paneler i fuld størrelse låst sammen med sikkerhedsafbrydere for operatørsikkerhed i overensstemmelse med europæiske standarder.

IMA CP50 Case packer til sidefyldning

IMA CP50

CP50 er en højhastigheds case packer til sidefyldning, der er specielt designet til at håndtere små dimensionere kasser ved høj hastighed. Maskinen drager fordel af et operatørvenligt cantilever-design, der sikrer fuldstændig tilgængelighed og nem rengøring.

Alle delene på IMA CP50 kan nås fra operatørens side uden at skulle gå til den modsatte side for at nå kartonstablingsenhedens område. For at være så operatørvenlig som muligt, er kasseopstillingsmekanismen designet til at sikre ekstremt lav placering af det vandrette kassemagasin. Dette garanterer lang autonomi.

CP50 er udelukkende drevet af servomotorer, hvilket betyder dedikerede slag og bevægelser til hver specifik applikation. Servoteknologi og innovative løsninger gør det muligt for maskinen at opnå en meget høj hastighed (op til 50 kasser/min.) med jævn produkthåndtering og kompakt fodaftryk.

 • Changeover uden brug af værktøj som ekstraudstyr.
 • Etikettering og etiketverifikation af kasser som valgfrit.
 • Kasseafvisning ved udskrivelse som valgfrit.

IMA CPV15 Toploading case packer

IMA CPV15

CPV15 er en medium-output, toploading case packer til løse eller bundtede produkter. Maskinen er designet til at sikre maksimal ergonomi for betjeningspersonalet og garantere jævn håndtering selv for udsædvanligt formede produkter takket være servoteknologi.

For at være så operatørvenlig som muligt, er kasseopstillingsmekanismen designet til at sikre lav placering af det horisontale kassemagasin, hvilket også sikrer øget autonomi. Maskindele kan nås uden at operatører behøver at flytte fra den ene side af maskinen til den anden.

Indfødningssystemet er udstyret med snekkeskruer (til løse produkter) for korrekt orientering af beholderne og en kam, der bevæger sig sidelæns for at samle produkterne.

 • Cantilever design muliggør stor tilgængelighed og nem rengøring.
 • Kasser rejst positivt og flyttet til lukkesektion ved hjælp af et sæt frem- og tilbagegående ører.
 • Æsker kan lukkes med klæbebånd eller smeltelim.

IMA CPV20 Toploading case packer

IMA CPV20

CPV20 er en modulopbygget top-load packer til løse eller bundtede produkter og er designet til at tilbyde uovertruffen fleksibilitet. Den arbejder ved mellemhøj hastighed og kan nemt inkorporere specielle moduler til specifikke krav.

Opmærksomhed på ergonomi og ubestridelig fleksibilitet er de primære egenskaber ved denne case packer. IMA CPV20 er en førsteklasses løsning til medicinal-, fødevare- og kosmetikindustrien, og den kan håndtere en række forskellige flaskeformer, kartoner og poser. Maskinen er velegnet til integration af Track & Trace-systemer, hvilket sikrer maksimal nøjagtighed og kontrol. Op til 20 kasser/minut kan behandles, hvilket giver en fremragende produktivitet.

Der er lagt stor vægt på maskinens tilgængelighed, nem rengøring og ergonomiske placering af alle dens komponenter. For at være så operatørvenlig som muligt, er kasseopstillingsmekanismen designet til at sikre en lav placering af det horisontale kassemagasin, hvilket også giver større autonomi.

 • Specifikke indfødningssystemer til at håndtere en bred vifte af produktformer: bundtede eller løse flasker og enkelte kartoner.
 • Modulært design til integration af specielle moduler til forskellige krav: brochureføder, inspektionskameraer.
 • Cantilever design for fuld tilgængelighed og nem rengøring. Ergonomisk placering af alle komponenter.

IMA MMP400 Wrap around pakkemaskine

IMA MMP400

MMP400 er en modulær multi-packer bygget til at pakke individuelle eller bundtede produkter i etuier, udstillingskasser eller bakker. Maskinen er designet til effektiv håndtering af alle former og størrelser, også selvom de er ustabile eller kritiske til at køre med høj hastighed.

IMA MMP400 er bygget til at pakke individuelle eller bundtede produkter ind i etuier, udstillingskasser eller bakker startende fra flade emner. Maskinen har servoteknologi, hvilket muliggør hastigheder på op til 30 etuier/minut og ekstremt jævn håndtering.

Ergonomisk placerede komponenter er med til at forbedre operatørindgrebet markant, og takket være en nydesignet opstillingsmekanisme, er det vandrette kassemagasin så lavt som muligt for at opnå øget autonomi. Kasser opstilles og holdes på plads på to sider under læsning.

 • Cantilever design for optimal tilgængelighed og nem rengøring.
 • Nyt 830 mm høj kassemagasin til nem ilægning af kasser.
 • Maskinen er fuldt servostyret.

IMA RP2/RP4 Stand alone eller integreret palletering

IMA RP4

Reducerede dimensioner af palleteringssektionen og fleksible palleteringsmuligheder i overensstemmelse med reelle markedsbehov: disse aspekter karakteriserer RP2/RP4 palleteringsmaskiner, udstyret med en 6-akset robot, der er i stand til at absorbere og arbejde ved høj hastighed.

Bygget til at levere maksimal produktivitet og effektivitet, tilbyder disse seneste generations palleteringsløsninger enestående fleksibilitet. Baseret omkring en 6-akset robot, som opfanger indkommende kasser og etuier, inkjet-print og etikettering eller vejer dem, udføres alt effektivitet.

Kasser placeres derefter på pallen i henhold til forudindstillede mønstre, som operatøren har husket. Modulært design giver mulighed for tilpasning af palleteringssektionen, hvis dimensioner holdes på et minimum.

 • Udstyret med deres eget elskab kan de nemt integreres med enhver kassepakkeløsning.
 • Enkel håndtering af enkelte eller flere sager selv ved høj hastighed.
 • Nemt og hurtig montering. RP2/Rp4 struktur er lavet af en speciel ramme, der tager kort til at blive installeret. Rammernes leveres færdigmonterede.

IMA TLS Top loading system

IMA TLS

TLS er et robotsystem i stand til at læsse/tømme produkter fra/til bakker. Denne maskine er udviklet til at forbedre produktionslinjens ydeevne med stor fleksibilitet i funktioner, produkthåndtering og layout.

IMA robotmanipulationssystemet kan håndtere de mest ustabile og uregelmæssigt formede produkter, med den største nøjagtighed og uden at skade dem.

 • PLC-enhed interagerer med robotprocessor for ligetil betjening.
 • Operatørgrænseflade til hurtige overgangsprocedurer og assistance med diagnostik.
 • Gennemsigtige afskærmninger låst med sikkerhedsafbrydere.

IMA RD Serien Robot depalletizere

IMA RD SERIES

Kompakte, effektive og fleksible depalletizere. Født som selvstændig og tiltænkt let integrering med TLS håndteringssystemer til produktmanipulation.

RD depalletizere kan håndtere de mest ustabile og uregelmæssigt formede produkter, med den største nøjagtighed ved at tage sig af dem uden at skade dem.

De kan håndtere bakker eller beholdere med produkter som strimler, hætteglas, flasker, krukker og poser. RD-maskinerne kan være standalone eller integreret med produkthåndteringsmaskiner som TLS (Tray Loading System).

Robotteknologi er kernen i disse systemer og muliggør fleksibel produkthåndtering i begyndelsen, i midten eller i slutningen af linjen.

PPS A/S service and aftersales solutions for customers

PPS Service & Aftersales

Helt unikt for branchen, har PPS sin egen serviceafdeling, hvilket kommer vores kunder til stor gavn. PPS Serviceafdeling består af specialuddannede teknikere med enorm høj ekspertise og erfaring. Vi tilbyder en lang række services, herunder:

 • Installation og istandsættelse af eksisterende udstyr.
 • Design af komplette løsninger; fra kravspecifikationer og logistik, til udførelse og validering.
 • Sparring om automatisering eller anden optimering af jeres produktion.
 • Installation og/eller flytning af hele proces- og pakkelinjer.
 • Uddannelse af teknisk personale og operatører i optimal brug af det installerede udstyr.
 • Skræddersyede service- og aftersales-aftaler til løbende vedligehold og assistance ved akutte nedbrud.

Desuden leverer PPS reservedele og forbrugsstoffer direkte til vores kunder fra eget lager. Med eget lager sikres hurtig og effektiv levering, hvilket minimerer eventuel nedetid i produktionen hos vores kunder.

Vil du høre mere om vores serviceafdeling, er du velkommen til at kontakte os eller læse mere her.