IMA label application on bottles

Semi-automatiske og automatiske etiketteringsløsninger

Sammen med vores partnere IMA og HERMA leverer PPS adskillige etiketteringsløsninger, lige fra simple manuelle etiketdispensere til højteknologiske skræddersyede etiketteringsanlæg.

Fælles for alle løsninger er, at vi leverer etiketteringsmaskiner med kraftfulde funktioner, høj etiketteringsnøjagtighed og betydelige produktionsbesparelser. Alle etiketteringssystemer kan leveres som løsninger der overholder lægemiddelindustriens standarder.

Vi leverer etiketteringsløsninger lige fra simple etiketdispensere og semi-automatiske etiketteringsmaskiner til automatiske etiketapplikatorer. Nedenfor ses et udvalg af vores maskiner til etikettering. Kontakt os direkte for flere løsninger.

Kontakt os
IMA-MODULA

IMA MODULA Maskine til samling og etikettering af sprøjter

Samling og etikettering af fyldte glassprøjter er en nænsom proces, der skal bevare sprøjten og det lægemiddel, den indeholder. MODULA er udviklet af IMA Life og er det bindende element mellem aseptisk fyldning og sekundær emballage.

MODULA er en samlemaskine til forudfyldte glassprøjter, der er i stand til at udføre flere opgaver: indsættelse af stempelstang, etikettering, montering af tilbageløbsspærre. Maskinen er tilgængelig i fire modeller og er designet med et kontinuert bevægelsesprincip,  så den dækker lav-medium outputkrav og giver et højt niveau af automatisering.

Maskinen har en central transportkarrusel, som skånsomt fører sprøjterne gennem alle trin og et positivt transportsystem af sprøjterne og alle de komponenter, der skal samles, for at sikre høj præcision i hver fase.

 • Ingen sprøjte – ingen påføring af stempelstang, etiket eller tilbageløbskontrolanordning.
 • Kompakt fodaftryk og væsentligt design.
 • Fremragende overblik over hele processen og stor tilgængelighed til arbejdsområdet for øjeblikkelig vedligeholdelse.
IMA SENSITIVE_AP400T

IMA SENSITIVE AP400T Etiketteringsmaskine til karton

SENSITIVE AP400T, der fås som en selvstændig enhed eller integreret i en komplet pakkelinje, anvender tamper-evident forsegling ved høj hastighed, og med et reduceret fodaftryk. Maskinen er fleksibel og ergonomisk, og kan håndtere en bred vifte af kartonstørrelser.

SENSITIVE AP400T er en automatisk lineær etiketmaskine, udstyret med to etikethoveder, for at kunne påføre en tamper-evident forsegling på kartonsiderne. Etiketdispenseren, påføringsgruppen og kartontransporthastigheden synkroniseres af en stepmotor. Den præcise placering af kartonerne sikrer ekstremt nøjagtig etiketpåføring.

 • Positivt kartontransportsystem, der sikrer jævn overførsel i hele arbejdsområdet.
 • Børsteløs teknologi, der giver maksimal etiketteringspræcision.
 • Nem adgang til arbejdsområdet.

Læs mere om tamper-evident etikettering her.

IMA SENSITIVE AP400CW

IMA SENSITIVE AP400 CW Etiketteringsmaskine til karton

SENSITIVE AP400 CW er i overensstemmelse med de seneste krav til Track & Trace- og serialisering, og kombinerer et enestående kartonvejesystem med et kompakt layout for at spare plads i produktionsområdet.

SENSITIVE AP400 CW, der er designet til 100 % vægtkontrol og valg af hver enkelt karton, bruger op til tre etiketteringshoveder til etiketpåføring på tre sider af kartonen. Et innovativt og pålideligt transportbånd overfører hver enhed til en dedikeret læssecelle, mens vibrationer og interferenser minimeres i realtid.

 • Positivt kartontransportsystem, der sikrer jævn overførsel i hele arbejdsområdet.
 • Børsteløs teknologi, der giver maksimal mærkningspræcision.
 • Nem adgang til arbejdsområdet.
IMA SENSITIVE 200

IMA SENSITIVE 200 Etiketteringsmaskine til hætteglas og flasker

Det er påkrævet, at beholdere der anvendes til farmaceutiske lægemidler, er mærket med passende etikettering. SENSITIVE 200 er en lineær etiketteringsmaskine, der er egnet til at påføre selvklæbende etiketter på ovale, elliptiske og rektangulære beholdere og endda på cylindriske beholdere (kun én etiket).

Maskinen kan udstyres med et eller to sidehoveder, det ene modsat det andet, i henhold til mærkningskravene og er en af ​​de bedste løsninger til lav-medium output.

 • Kompakt og ergonomisk design med finish i rustfrit stål.
 • Kan leveres i stand-alone version eller integreret i komplette forarbejdnings- og pakkelinjer.
 • Afvisningsenhed til beholdere med manglende etiketter og/eller forkert udskrevne data.
PPS A/S etikettering - etiketteringshoveder Herma 500, Herma 400 og Herma Basic

Etiketdispensere

Alle standardmodeller og specialudstyr fra Herma er designet baseret på de samme tre etiketdispensere:

Herma 500 – er Hermas flagskib. Herma 500 er i højeste kvalitet og leverer etikettering i høj hastighed og høj præcision. Den er samtidigt kompatibel med Industri 4.0 og den kan kombineres med forskellige printere, samt vision- og kontrolsystemer.

Herma 400 – er det berømte og alsidige etiketdispenser med høj fleksibilitet, kvalitet og præcision.

Herma Basic – har mange af de samme færdigheder som H400. For mere grundlæggende opgaver giver Herma Basic en mere økonomisk fordelagtig løsning.

Herma InNo-Liner

Herma InNo-Liner

Herma InNo-Liner systemet har intet liner materiale og påsætter etiketter med et patenteret selvklæbende materiale. Da Herma InNo-Liner systemet ikke har nogen liner og dermed ikke noget affald, er systemet ikke bare en omkostningsbesparende game changer ud fra et logistik- og shippingperspektiv, men bidrager også aktivt til at beskytte miljøet. I mangel af en liner, kan hver rulle rumme flere etiketter, så bade fragtvægten og den nødvendige lagerplads reduceres.

 • Mindre transport volumen og vægt og derfor mindre CO2 udledning
 • Mindre lagerplads
 • Mere materiale på hver rulle og derfor færre rulleskift

Læs mere om Herma InNo-Liner her. 

PPS A/S etikettering - system fra Herma til top- og bundetikettering

Etiketter til top og bund

Top- og bundetikettering er den mest anvendte type etikettering. Herma og PPS tilbyder løsninger til enten bund- eller topetikettering, eller et kombineret fuldautomatisk system til samtidig påsætning af top- og bundetiketter.

 • Etiketteringshastighed op til 250 enheder pr. minut.
 • Produkterne styres af enten motoriserede sideremme eller specielle styreskinner.
 • Etiketteringssystemet kan integreres i eksisterende produktionslinjer.
PPS A/S etikettering - L- og C-formet etiketteringssystem fra Herma

L- og C-formet etikettering

Det er i stigende grad vigtigere at forsegle et bredt udvalg af produkter på en sikker måde, samt at forhindre manipulation af produktet. Til dette formål er L- og C-formet etikettering ideel, da etiketten normalt skal påføres over en eller flere kanter. Derudover kan etiketterne indeholde en mængde variable oplysninger, såsom ingredienser eller udløbsdato.

 • Etiketteringssystemet kan let integreres med print-, inspektions- og reject-systemer.
 • Etiketteringsløsninger specialdesignet til medicinalindustrien og fødevareindustrien.
 • Overholdelse af de strengeste krav for tamper-evident etikettering.
PPS A/S etikettering - bord-dispenser fra Herma

Borddispenser

For mindre etiketteringsopgaver er en borddispenser tilstrækkelig.

Til disse applikationer tilbyder Herma en række forskellige muligheder; fra den mere manuelle- til den semiautomatiske løsning.

PPS A/S etikettering - skræddersyede robotløsninger til etikettering

Robotløsninger til etikettering

Standard etiketteringsudstyr er måske ikke nok til at løse et vanskeligt etiketteringsjob. Ved at kombinere en Herma etiketdispenser og en lille robot, kan vi tilbyde en mere fleksibel og/eller specialiseret løsning.

PPS designer og bygger sådanne turnkey-løsninger, og vi kan levere komplette linjer, der tilbyder både etiketteringsdelen, men også – om nødvendigt – en emballeringslinje til pakning af de mærkede produkter i kartoner, forsendelseskasser og på paller.

Udforsk vores udvalg af industrielle etiketteringsmaskiner

Sammen med IMA og Herma tilbyder PPS adskillige etiketteringsløsninger designet til at imødekomme de mange forskellige behov og krav inden for produkt- og lægemiddeletikettering.

Automatiske etiketapplikatorer til lægemidler

I PPS’ udvalg af automatiske etiketapplikatorer finder du et bredt udvalgt af etiketteringsmaskiner, der er særligt velegnede til farmaceutisk etikettering.

Vores etiketteringsmaskiner kan konfigureres til at passe til en lang række af beholdere i forskellige størrelser og former. Dette gøre vores maskiner alsidige såvel som et fremragende valg for virksomheder, der skifter fra manuel til automatisk etiketpåføring.

PPS A/S service and aftersales solutions for customers
Kontakt os og hør mere om dine muligheder

PPS Service & Aftersales til automatiske etiketteringsapplikationer

Helt unikt for branchen, har PPS sin egen serviceafdeling, hvilket kommer vores kunder til stor gavn. PPS Serviceafdeling består af specialuddannede teknikere med enorm høj ekspertise og erfaring. Vi tilbyder en lang række services, herunder:

 • Installation og istandsættelse af eksisterende etiketteringsmaskiner.
 • Design af komplette etiketteringsløsninger; fra kravspecifikationer og logistik, til udførelse og validering.
 • Kompetent sparring om automatisering eller anden optimering af jeres produktion.
 • Installation og/eller flytning af hele proces- og pakkelinjer.
 • Uddannelse af teknisk personale og operatører i optimal brug af  installerede etiketteringsmaskiner og udstyr.
 • Skræddersyede service- og aftersales-aftaler til løbende vedligehold af etiketteringsmaskiner, såvel som assistance ved akutte nedbrud.

Desuden leverer PPS reservedele og forbrugsstoffer direkte til vores kunder fra eget lager. Med eget lager sikres hurtig og effektiv levering, hvilket minimerer eventuel nedetid i produktionen hos vores kunder.

Vil du høre mere om vores serviceafdeling, er du velkommen til at kontakte os eller læse mere her.