Product S01 0661 BLISTER scaled

IMA Farmaceutiske blisterpakningsmaskiner

Fra grundlæggende småskalaproduktion til integrerede løsninger i stor skala, tilbyder PPS sammen med vores partner IMA, farmaceutiske blisterpakningsmaskiner til din virksomhedsspecifikke krav.

IMA blisterpakningsmaskiner er designet med fleksibilitet i fokus, hvilket gør det muligt at skræddersy disse pakkemaskiner til dine unikke produktionsbehov. Således kan blisterlinjerne tilpasses forskellige produkter, såsom tabletter, kapsler eller ampuller.

Desuden kan vores farmaceutiske blisterpakningsmaskiner nemt udvides med kartonerings- og blisterinspektions- og kontrolsystemer.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder
IMA c96-A96
IMA C80HS
IMA C80
IMA GIANT
IMA C90 C91
IMA C40
IMA TR200
IMA EXPRESS N
IMA TR135
IMA SUPER
IMA EXCEL SMART
IMA CLINIPACK

IMA C96-A96 Blisterpakkemaskine med integreret kartonnering

C96-A96 er en super højhastigheds blisterlinje designet specielt til de kunder, der har brug for at producere store partier i et lille fodaftryk.

IMA C96-A96 er designet med teknologiske koncepter på højt niveau, der garanterer pålidelighed og effektivitet gennem hele pakkeprocessen. Linjekonceptet er baseret på kontinuerlig drift, hvilket giver store fordele med hensyn til effektiviteten i produkttilførslen og jævn kørsel med alle pakkematerialer.

Den positive blistertransport, som er afgørende for en hurtig blisterlinje, er også med til at garantere et højt output. På trods af den super høje ydeevne, er C96-A96 meget let tilgængelig og ergonomisk.

 • 1300 blister/minut i et lille fodaftryk.
 • Kontinuerlig løb og positiv blisteroverførsel.
 • Fuldstændig tilgængelighed og brugervenlig.

IMA C80HS Blisterpakkemaskine med integreret kartonnering

Hvis din produktion kræver: høj produktivitet, maksimal effektivitet, avanceret teknologi og et hurtigt afkast af investeringer, så er C80HS-serien noget for dig.

Linjens innovative design, både med hensyn til struktur og funktionelle detaljer, er udviklet under hensyntagen til markedets krav. C80HS-serien, dobbeltsporet blistermaskine, har ikke kun høj produktion, men har også den fordel at den er ekstremt effektiv. Selv hvis nedstrømsmaskinen stopper, er afvisningen minimal takket være blistergenvindingsmagasinet.

Sidst, men ikke mindst er en fuldstændig tilgængelighed i tilslutningsområdet sikret.

 • Fuld tilgængelighed også i forbindelsen mellem blistermaskine og kartoner.
 • Modularitet: mulighed for at integrere C80HS med forskellige kartoner.
 • Innovativ klippeenhed: blister afvist med en anden form end den gode.

IMA C80 Blisterpakkemaskine

C80R og C80-A81 er førende inden for produktion af mellemstore batcher. Den høje effektivitet af C80-A81, takket være den integrerede forbindelse til kartonbeholderen, og fleksibiliteten i C80R Stand Alone, er nøglefunktionerne som markedet efterspørger.

IMA C80-serien tilbyder dig det bredeste udvalg med hensyn til applikationer.

Tilgængelig som dobbeltsporet, tresporet i Stand Alone version, giver den høj effektivitet ikke kun med de mest almindelige termoformningsmaterialer, men også med de sværeste, inklusiv PP og Aclar. C80-serien er den hurtigste blistermaskine i sit sortiment, der giver dig brede blister, især i Alu-Alu.

 • C80-A81 er den ideelle løsning til mellemstore batcher og er kendetegnet ved en positiv transport mellem blistermaskinen og kartonbeholderen.
 • C80R, fra dobbeltsporet til tresporet produktionshastighed, er den hurtigste stand-alone maskine, som er designet til nemt at kunne forbindes til enhver kartoner og wallet maskine, hvilket giver den maksimale fleksibilitet i layout.

IMA GIANT Blisterpakkemaskine

Den ideelle løsning til just-in-time produktion af små og mellemstore partier, der håndterer enhver blister/produkt form og konfiguration. Med IMA GIANT-serien vælger du den nyeste teknologi med hensyn til design, fødere, kvalitetskontrol og servomotorer.

GIANT-serien giver den største fleksibilitet med hensyn til produktform, blisterstørrelser og konfigurationer.

En af de vigtige fordele som GIANT tilbyder, er den IMA patenterede Sombrero, den mest alsidige og effektive universelle feeder. For at opfylde alle krav til indeslutning af faste farmaceutiske former for blisterpakning er feeder området desuden allerede designet til containment applikationer.

GIANT-serien er også en ekstremt kompakt linje, med et unikt design der er i stand til at give en lineær arbejdsgang og en overordnet synlighed materialearbejdet for operatøren.

 • Feeder området er allerede designet til containment.
 • Fuld tilgængelighed.
 • Innovativ klippeenhed og ikke-kompatibel blisterafvisning.

IMA C90-C91 Blisterpakkemaskine med integreret kartonnering

En af de første blisterlinjer med en integreret forbindelse fra blistermaskine til kartonneringsmaskine gennem en blister positiv overførsel.

Pålideligheden og den gode produktkvalitet er garanteret af det nyeste kvalitetskontrolsystem. Linjens gode ydeevne, 400 blister/minut på én række og 270 kartoner/minut, er kendetegnet ved høj effektivitet takket være dens konsoliderede teknologi.

 • Blister positiv overførsel.
 • Arbejd med alle emballagematerialer, også med de sværeste, inklusive PP og Aclar.
 • Blister recovery magasin.

IMA C40 Blistermaskine

C40-serien er den serie i sin klasse med det bedste forhold mellem pris og ydelse. C40-serien er svaret for de kunder, der kræver høj produktionseffektivitet til små/mellemstore partier med hyppige omstillinger.

Det moderne design af IMA C40-serien sikrer en fuldstændig synlighed af hele emballageprocessen samt fuld tilgængelighed for operatøren.

Nedetider er reduceret til et minimum takket være lette rengøringsprocedurer og hurtige og enkle omstillinger. Desuden har den konsoliderede teknologi en lav indvirkning på vedligeholdelsesomkostningerne.

 • Bedste præstationsprisforhold i sin klasse.
 • Feeding området er allerede designet til containment applikationer.
 • Kompakt og pålidelig forbindelse mellem blistermaskine og kartoner.

IMA TR200 Blistermaskine

TR200 er en dobbeltrækket blisterpakningsmaskine, der kan nå 350 blister/minut. Maskinen er baseret på etableret teknologi, som garanterer en fremragende produktionssikkerhed sammen med hurtigt og nemt størrelsesskift.

350 blister/minut på kun 3,3 meters længde: TR200 tilbyder dig det højeste output i det mindste fodaftryk.

Ved at kombinere høj hastighed, ekstremt kompakt design, nem at bruge og lave vedligeholdelsesomkostninger er IMA TR200 den perfekte maskine til små/mellemstore produktionsbatcher. Størrelsesskiftetider er hurtige på grund af det begrænsede antal dele og brugervenlig betjening.

 • 350 blister/minut på kun 3,3 meters længde.
 • Minimale overordnede dimensioner (fodaftryk).
 • Det bredeste udvalg med hensyn til blisterstørrelse.

IMA EXPRESS N Blistermaskine

EXPRESS N er en blistermaskine til tabletter og kapsler, udviklet til mellemstore produktionsbatcher. EXPRESS N er en fladformende og fladforseglende blistermaskine, der kan håndtere termoformende materialer og aluminium. Den er udviklet med filosofien om at levere en højeffektiv maskine, ideel til en 24*7 produktion.

Hver station på maskinen er servodrevet. IMA EXPRESS N er også CE-certificeret og er bygget i henhold til GMP-retningslinjer med mulighed for downstream-automatisering.

 • Balkonkonstruktion
 • Hurtig og værktøjsfri udskiftning af størrelsesdele
 • Servokontrolleret drift

IMA TR135 Blistermaskine

TR135 er en medium produktionshastighed blisterpakkemaskine baseret på etableret teknologi, som giver en fremragende produktionssikkerhed sammen med hurtig og nem omskiftning og operatørvenlig. Den mest kompakte maskine i sit felt.

Designet og balkon-strukturen gør den ekstremt tilgængelig, nem at bruge og tillader fuldt overblik over hele produktionsflowet. I overensstemmelse med GMP-retningslinjerne er TR135-maskinkablerne og andre forbindelser anbragt inde i maskinstrukturen, hvilket giver en hurtig og komplet rengøring.

 • Minimale overordnede dimensioner (fodaftryk).
 • Meget nem at betjene.
 • Bedste pris/ydelsesforhold i sin kategori.

IMA SUPER Blistermaskine

Blistermaskinen SUPER er målrettet kunder, der har brug for mellemstore batchserier og samtidigt kræver en let anvendelighed.

IMA SUPER er ideel til virksomheder, der søger efter et godt slutprodukt opnået gennem en maskine i strømlinet design, der er meget nem at bruge takket være balkonstrukturen. Den kan pakke tabletter, kapsler og dragéer med både termoformende materiale og aluminium ved hjælp af flatbed-formning og fladforsegling med intermitterende bevægelse.

Drevet af servoteknologi er maskinen i stand til at håndtere termoform og koldform emballagefilm.

 • Hurtig og værktøjsfri udskiftning af størrelsesdele.
 • Servostyret indeksering.
 • Arbejd med alle formningsmaterialer.

IMA EXCEL SMART Blistermaskine

Den nye blistermaskine EXCEL SMART er målrettet små og mellemstore virksomheder, som har brug for at gå på markedet med et godt produkt med en rimelig investering.

EXCEL SMART er en lav-medium hastighed blistermaskine med en balkon-stil konstruktion. Den kan pakke tabletter, kapsler og dragéer med både termoformende materiale og aluminium ved hjælp af flatbed-formning og fladforsegling med intermitterende bevægelse.

Maskinen er drevet af servoteknologi og er i stand til at håndtere termoform og koldform emballagefilm.

 • Hurtig og værktøjsfri udskiftning af størrelsesdele.
 • Servokontrolleret drift.
 • Konstruktion i balkon-stil.

IMA CLINIPACK Kompakt blistermaskine

CLINIPACK er en termoformningsmaskine til kliniske forsøg og korte produktionsserier. Den er perfekt til små batchkrav.

IMA CLINIPACK er en meget kompakt økonomisk og fleksibel blistermaskine til emballering af tabletter, kapsler, dragéer, ampuller, sprøjter og væsker. Produkterne kan fødes automatisk ved hjælp af en dedikeret feeder og/eller manuelt. Sidst men ikke mindst, kan CLINIPACK arbejde med alle slags materialer.

 • Automatisk eller manuel feeding.
 • Fleksibilitet ved pakning af alle produkter.
 • Arbejd med alle materialer.
Product S01 0811 BLISTER Fondo grigio

Blisterkort

Blisterkort er en almindelig emballage til enhedsdosering af forskellige farmaceutiske og nutraceutiske produkter. De er fugt- og lufttætte, og forlænger dermed ofte holdbarheden af produktet.

En blisterpakke produceres ved hjælp af en form-fill-seal-proces. Her formes beholderen først, hvorefter det farmaceutiske produkt fyldes i, og til sidst forsegles den. Beholderen formes direkte fra en rulle af plastfilm eller andet materiale, herunder PVC, PVCD, aclar eller aluminium. Dette sker ved hjælp af termoformning eller koldformning afhængigt af materialet.

Til farmaceutiske produkter bruges typisk folie eller en kombination af folie og papir til lukning og forsegling af blisterkortet. Hele processen finder sted på den samme blisterlinje.

Blisterfolie og andet forseglingsmateriale

Til push-through blisterpakker anvendes normalvis folie til at lukke og forsegle pakken. Til børnesikrede blisterkort anvendes typisk en blanding af folie og papir. Dette gør det sværere at trykke produktet ud af pakken. Derudover kan blisterkort fremstilles af koldformet aluminium-aluminium (alu-alu). Alu-alu er den eneste emballage der 100% sikrer mod fugt, luft og lys. Derfor finder den typisk anvendelse til ekstra sensitive produkter. Blisterfolie medvirker desuden til at sikre produktets integritet, da ethvert brud på folien vil være tydeligt at se.

IMA blistermaskiner kan håndtere flere forskellige typer forseglingsmateriale. Det inkluderer blandt andet almindelige typer termoformningsfilm, koldformningsfilm og film til alu-alu blisterkort.

Komplet blisterlinje

Ved at kombinere IMA blistermaskiner med kartonneringsløsning, kan PPS og IMA tilbyde en komplet blisterlinje. Alle blisterlinjer kan konfigureres ud fra individuelle behov. Et eksempel på en komplet blisterlinje kan indeholde:

 • Blistermaskine.
 • Kartonneringsmaskine; herunder foldning af kasser, indsættelse af indlægssedler og blisterkort, samt print og mærkning af kasserne.
 • Krympefolieringsenhed.
 • Palleteringsudstyr.

For yderligere information om enhver blisterløsninger, kontakt os allerede i dag. Du har måske også lyst til, at læse mere om vores forskellige pakkeløsninger – klik her.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder
PPS A/S service and aftersales solutions for customers

PPS Service & Aftersales

Helt unikt for branchen, har PPS sin egen serviceafdeling, hvilket kommer vores kunder til stor gavn. PPS Serviceafdeling består af specialuddannede teknikere med enorm høj ekspertise og erfaring. Vi tilbyder en lang række services, herunder:

 • Installation og istandsættelse af eksisterende udstyr.
 • Design af komplette løsninger; fra kravspecifikationer og logistik, til udførelse og validering.
 • Sparring om automatisering eller anden optimering af jeres produktion.
 • Installation og/eller flytning af hele proces- og pakkelinjer.
 • Uddannelse af teknisk personale og operatører i optimal brug af det installerede udstyr.
 • Skræddersyede service- og aftersales-aftaler til løbende vedligehold og assistance ved akutte nedbrud.

Desuden leverer PPS reservedele og forbrugsstoffer direkte til vores kunder fra eget lager. Med eget lager sikres hurtig og effektiv levering, hvilket minimerer eventuel nedetid i produktionen hos vores kunder.

Vil du høre mere om vores serviceafdeling, kontakt os da direkte eller læs mere her.

IMA Farmaceutiske blisterpakningsmaskiner

Fra grundlæggende småskalaproduktion til integrerede løsninger i stor skala, tilbyder PPS, sammen med vores partner IMA, farmaceutiske blisterpakningsmaskiner til din virksomheds specifikke krav.

IMA blistermaskiner er designet med fleksibilitet i fokus, hvilket gør det muligt at skræddersy disse pakkemaskiner til dine unikke produktionsbehov. Således kan blisterlinjerne tilpasses forskellige produkter, såsom tabletter, kapsler eller ampuller.

Desuden kan vores farmaceutiske blisterpakningsmaskiner nemt udvides med kartonerings- og blisterinspektions- og kontrolsystemer.

IMA C96-A96 Blisterpakkemaskine med integreret kartonnering

IMA c96-A96

C96-A96 er en super højhastigheds blisterlinje designet specielt til de kunder, der har brug for at producere store partier i et lille fodaftryk.

IMA C96-A96 er designet med teknologiske koncepter på højt niveau, der garanterer pålidelighed og effektivitet gennem hele pakkeprocessen. Linjekonceptet er baseret på kontinuerlig drift, hvilket giver store fordele med hensyn til effektiviteten i produkttilførslen og jævn kørsel med alle pakkematerialer.

Den positive blistertransport, som er afgørende for en hurtig blisterlinje, er også med til at garantere et højt output. På trods af den super høje ydeevne, er C96-A96 meget let tilgængelig og ergonomisk.

 • 1300 blister/minut i et lille fodaftryk.
 • Kontinuerlig løb og positiv blisteroverførsel.
 • Fuldstændig tilgængelighed og brugervenlig.

IMA C80HS Blisterpakkemaskine med integreret kartonnering

IMA C80HS

Hvis din produktion kræver: høj produktivitet, maksimal effektivitet, avanceret teknologi og et hurtigt afkast af investeringer, så er C80HS-serien noget for dig.

Linjens innovative design, både med hensyn til struktur og funktionelle detaljer, er udviklet under hensyntagen til markedets krav. C80HS-serien, dobbeltsporet blistermaskine, har ikke kun høj produktion, men har også den fordel at den er ekstremt effektiv. Selv hvis nedstrømsmaskinen stopper, er afvisningen minimal takket være blistergenvindingsmagasinet.

Sidst, men ikke mindst er en fuldstændig tilgængelighed i tilslutningsområdet sikret.

 • Fuld tilgængelighed også i forbindelsen mellem blistermaskine og kartoner.
 • Modularitet: mulighed for at integrere C80HS med forskellige kartoner.
 • Innovativ klippeenhed: blister afvist med en anden form end den gode.

IMA C80 Blisterpakkemaskine

IMA C80

C80R og C80-A81 er førende inden for produktion af mellemstore batcher. Den høje effektivitet af C80-A81, takket være den integrerede forbindelse til kartonbeholderen, og fleksibiliteten i C80R Stand Alone, er nøglefunktionerne som markedet efterspørger.

IMA C80-serien tilbyder dig det bredeste udvalg med hensyn til applikationer.

Tilgængelig som dobbeltsporet, tresporet i Stand Alone version, giver den høj effektivitet ikke kun med de mest almindelige termoformningsmaterialer, men også med de sværeste, inklusiv PP og Aclar. C80-serien er den hurtigste blistermaskine i sit sortiment, der giver dig brede blister, især i Alu-Alu.

 • C80-A81 er den ideelle løsning til mellemstore batcher og er kendetegnet ved en positiv transport mellem blistermaskinen og kartonbeholderen.
 • C80R, fra dobbeltsporet til tresporet produktionshastighed, er den hurtigste stand-alone maskine, som er designet til nemt at kunne forbindes til enhver kartoner og wallet maskine, hvilket giver den maksimale fleksibilitet i layout.

IMA GIANT Blisterpakkemaskine

IMA GIANT

Den ideelle løsning til just-in-time produktion af små og mellemstore partier, der håndterer enhver blister/produkt form og konfiguration. Med IMA GIANT-serien vælger du den nyeste teknologi med hensyn til design, fødere, kvalitetskontrol og servomotorer.

GIANT-serien giver den største fleksibilitet med hensyn til produktform, blisterstørrelser og konfigurationer.

En af de vigtige fordele som GIANT tilbyder, er den IMA patenterede Sombrero, den mest alsidige og effektive universelle feeder. For at opfylde alle krav til indeslutning af faste farmaceutiske former for blisterpakning er feeder området desuden allerede designet til containment applikationer.

GIANT-serien er også en ekstremt kompakt linje, med et unikt design der er i stand til at give en lineær arbejdsgang og en overordnet synlighed materialearbejdet for operatøren.

 • Feeder området er allerede designet til containment.
 • Fuld tilgængelighed.
 • Innovativ klippeenhed og ikke-kompatibel blisterafvisning.

IMA C90-C91 Blisterpakkemaskine med integreret kartonnering

IMA C90 C91

En af de første blisterlinjer med en integreret forbindelse fra blistermaskine til kartonneringsmaskine gennem en blister positiv overførsel.

Pålideligheden og den gode produktkvalitet er garanteret af det nyeste kvalitetskontrolsystem. Linjens gode ydeevne, 400 blister/minut på én række og 270 kartoner/minut, er kendetegnet ved høj effektivitet takket være dens konsoliderede teknologi.

 • Blister positiv overførsel.
 • Arbejd med alle emballagematerialer, også med de sværeste, inklusive PP og Aclar.
 • Blister recovery magasin.

IMA C40 Blistermaskine

IMA C40

C40-serien er den serie i sin klasse med det bedste forhold mellem pris og ydelse. C40-serien er svaret for de kunder, der kræver høj produktionseffektivitet til små/mellemstore partier med hyppige omstillinger.

Det moderne design af IMA C40-serien sikrer en fuldstændig synlighed af hele emballageprocessen samt fuld tilgængelighed for operatøren.

Nedetider er reduceret til et minimum takket være lette rengøringsprocedurer og hurtige og enkle omstillinger. Desuden har den konsoliderede teknologi en lav indvirkning på vedligeholdelsesomkostningerne.

 • Bedste præstationsprisforhold i sin klasse.
 • Feeding området er allerede designet til containment applikationer.
 • Kompakt og pålidelig forbindelse mellem blistermaskine og kartoner.

IMA TR200 Blistermaskine

IMA TR200

TR200 er en dobbeltrækket blisterpakningsmaskine, der kan nå 350 blister/minut. Maskinen er baseret på etableret teknologi, som garanterer en fremragende produktionssikkerhed sammen med hurtigt og nemt størrelsesskift.

350 blister/minut på kun 3,3 meters længde: TR200 tilbyder dig det højeste output i det mindste fodaftryk.

Ved at kombinere høj hastighed, ekstremt kompakt design, nem at bruge og lave vedligeholdelsesomkostninger er IMA TR200 den perfekte maskine til små/mellemstore produktionsbatcher. Størrelsesskiftetider er hurtige på grund af det begrænsede antal dele og brugervenlig betjening.

 • 350 blister/minut på kun 3,3 meters længde.
 • Minimale overordnede dimensioner (fodaftryk).
 • Det bredeste udvalg med hensyn til blisterstørrelse.

IMA EXPRESS N Blistermaskine

IMA EXPRESS N

EXPRESS N er en blistermaskine til tabletter og kapsler, udviklet til mellemstore produktionsbatcher. EXPRESS N er en fladformende og fladforseglende blistermaskine, der kan håndtere termoformende materialer og aluminium. Den er udviklet med filosofien om at levere en højeffektiv maskine, ideel til en 24*7 produktion.

Hver station på maskinen er servodrevet. IMA EXPRESS N er også CE-certificeret og er bygget i henhold til GMP-retningslinjer med mulighed for downstream-automatisering.

 • Balkonkonstruktion
 • Hurtig og værktøjsfri udskiftning af størrelsesdele
 • Servokontrolleret drift

IMA TR135 Blistermaskine

IMA TR135

TR135 er en medium produktionshastighed blisterpakkemaskine baseret på etableret teknologi, som giver en fremragende produktionssikkerhed sammen med hurtig og nem omskiftning og operatørvenlig. Den mest kompakte maskine i sit felt.

Designet og balkon-strukturen gør den ekstremt tilgængelig, nem at bruge og tillader fuldt overblik over hele produktionsflowet. I overensstemmelse med GMP-retningslinjerne er TR135-maskinkablerne og andre forbindelser anbragt inde i maskinstrukturen, hvilket giver en hurtig og komplet rengøring.

 • Minimale overordnede dimensioner (fodaftryk).
 • Meget nem at betjene.
 • Bedste pris/ydelsesforhold i sin kategori.

IMA SUPER Blistermaskine

IMA SUPER

Blistermaskinen SUPER er målrettet kunder, der har brug for mellemstore batchserier og samtidigt kræver en let anvendelighed.

IMA SUPER er ideel til virksomheder, der søger efter et godt slutprodukt opnået gennem en maskine i strømlinet design, der er meget nem at bruge takket være balkonstrukturen. Den kan pakke tabletter, kapsler og dragéer med både termoformende materiale og aluminium ved hjælp af flatbed-formning og fladforsegling med intermitterende bevægelse.

Drevet af servoteknologi er maskinen i stand til at håndtere termoform og koldform emballagefilm.

 • Hurtig og værktøjsfri udskiftning af størrelsesdele.
 • Servostyret indeksering.
 • Arbejd med alle formningsmaterialer.

IMA EXCEL SMART Blistermaskine

IMA EXCEL SMART

Den nye blistermaskine EXCEL SMART er målrettet små og mellemstore virksomheder, som har brug for at gå på markedet med et godt produkt med en rimelig investering.

EXCEL SMART er en lav-medium hastighed blistermaskine med en balkon-stil konstruktion. Den kan pakke tabletter, kapsler og dragéer med både termoformende materiale og aluminium ved hjælp af flatbed-formning og fladforsegling med intermitterende bevægelse.

Maskinen er drevet af servoteknologi og er i stand til at håndtere termoform og koldform emballagefilm.

 • Hurtig og værktøjsfri udskiftning af størrelsesdele.
 • Servokontrolleret drift.
 • Konstruktion i balkon-stil.

IMA CLINIPACK Kompakt blistermaskine

IMA CLINIPACK

CLINIPACK er en termoformningsmaskine til kliniske forsøg og korte produktionsserier. Den er perfekt til små batchkrav.

IMA CLINIPACK er en meget kompakt økonomisk og fleksibel blistermaskine til emballering af tabletter, kapsler, dragéer, ampuller, sprøjter og væsker. Produkterne kan fødes automatisk ved hjælp af en dedikeret feeder og/eller manuelt. Sidst men ikke mindst, kan CLINIPACK arbejde med alle slags materialer.

 • Automatisk eller manuel feeding.
 • Fleksibilitet ved pakning af alle produkter.
 • Arbejd med alle materialer.

Blisterkort

Blisterpakning fra Romaco Noack og PPS A/S

Blisterkort er en almindelig emballage til enhedsdosering af forskellige farmaceutiske og nutraceutiske produkter. De er fugt- og lufttætte, og forlænger dermed ofte holdbarheden af produktet.

En blisterpakke produceres ved hjælp af en form-fill-seal-proces. Her formes beholderen først, hvorefter det farmaceutiske produkt fyldes i, og til sidst forsegles den. Beholderen formes direkte fra en rulle af plastfilm eller andet materiale, herunder PVC, PVCD, aclar eller aluminium. Dette sker ved hjælp af termoformning eller koldformning afhængigt af materialet.

Til farmaceutiske produkter bruges typisk folie eller en kombination af folie og papir til lukning og forsegling af blisterkortet. Hele processen finder sted på den samme blisterlinje.

Blisterfolie og andet forseglingsmateriale

Til push-through blisterpakker anvendes normalvis folie til at lukke og forsegle pakken. Til børnesikrede blisterkort anvendes typisk en blanding af folie og papir. Dette gør det sværere at trykke produktet ud af pakken. Derudover kan blisterkort fremstilles af koldformet aluminium-aluminium (alu-alu). Alu-alu er den eneste emballage der 100% sikrer mod fugt, luft og lys. Derfor finder den typisk anvendelse til ekstra sensitive produkter. Blisterfolie medvirker desuden til at sikre produktets integritet, da ethvert brud på folien vil være tydeligt at se.

IMA blistermaskiner kan håndtere flere forskellige typer forseglingsmateriale. Det inkluderer blandt andet almindelige typer termoformningsfilm, koldformningsfilm og film til alu-alu blisterkort.

Komplet blisterlinje

Ved at kombinere IMA blistermaskiner med kartonneringsløsning, kan PPS og IMA tilbyde en komplet blisterlinje. Alle blisterlinjer kan konfigureres ud fra individuelle behov. Et eksempel på en komplet blisterlinje kan indeholde:

 • Blistermaskine.
 • Kartonneringsmaskine; herunder foldning af kasser, indsættelse af indlægssedler og blisterkort, samt print og mærkning af kasserne.
 • Krympefolieringsenhed.
 • Palleteringsudstyr.

For yderligere information om enhver blisterløsninger, kontakt os allerede i dag. Du har måske også lyst til, at læse mere om vores forskellige pakkeløsninger – klik her.

PPS A/S service and aftersales solutions for customers

PPS Service & Aftersales

Helt unikt for branchen, har PPS sin egen serviceafdeling, hvilket kommer vores kunder til stor gavn. PPS Serviceafdeling består af specialuddannede teknikere med enorm høj ekspertise og erfaring. Vi tilbyder en lang række services, herunder:

 • Installation og istandsættelse af eksisterende udstyr.
 • Design af komplette løsninger; fra kravspecifikationer og logistik, til udførelse og validering.
 • Sparring om automatisering eller anden optimering af jeres produktion.
 • Installation og/eller flytning af hele proces- og pakkelinjer.
 • Uddannelse af teknisk personale og operatører i optimal brug af det installerede udstyr.
 • Skræddersyede service- og aftersales-aftaler til løbende vedligehold og assistance ved akutte nedbrud.

Desuden leverer PPS reservedele og forbrugsstoffer direkte til vores kunder fra eget lager. Med eget lager sikres hurtig og effektiv levering, hvilket minimerer eventuel nedetid i produktionen hos vores kunder.

Vil du høre mere om vores serviceafdeling, kontakt os da direkte eller læs mere her.