IMA PRACTICA capsule filling

IMA Kapselfyldere

PPS tilbyder et bredt sortiment af løsninger til kapselfyldning og -håndtering fra vores partner IMA.

Vi tilbyder løsninger til kapselfyldning af høj kvalitet og til de fleste typer produkter, herunder pulver, pellets, tabletter, minitabletter og væsker til hårde gelatine kapsler.

Kapselforsegling opnås ved påføring af en flydende gelatinering på den ydre overflade af kapslen. Vores løsning fra IMA er velegnet til manipulationssikker kapselforsegling.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder
IMA ADAPTA 100
IMA PRACTICA

IMA ADAPTA Kapselfylder

ADAPTA er en unik maskine på markedet og tillader multiproduktdosering ved høj hastighed, fleksibel konfiguration og 100% vægtkontrol.

Stor og specialiseret viden har gjort det muligt at udvikle og tilpasse IMA’s kapselfyldere til de stadigt skiftende krav på markedet. ADAPTA er ekstremt innovativ og i stand til at dosere pulver, pellets, tabletter, minitabletter og væsker til hårde gelatinekapsler.

 • Enestående designfleksibilitet: Doseringsenhederne er reversible/udskiftelige, hvilket muliggør plug-and-play-skift mellem forskellige maskinkonfigurationer og kapselfyldningskombinationer.
 • Multiproduktdosering ved høj hastighed: Designet til at dosere tre produkter i samme kapsel (eller op til fem efter tilpasning).
 • Total proceskontrol: total produktionskontrol kan opnås takket være individuel doseringskontrol og 100% kontrol af brutto- og/eller nettovægt.

IMA PRACTICA Kapselfylder

Enkel, pålidelig og effektiv. PRACTICA er det uovertrufne svar på en række kapselpåfyldningskrav. En konkurrencedygtig løsning med hensyn til hastighed, præcision og brugervenlighed.

Med en kombination af IMA Actives teknologiske ekspertise og forståelse af industrikrav, garanterer PRACTICA højeste nøjagtighed ved behandling af granulat, pulver eller pellets.

 • Dosering af enkelt produkt: designet til at dosere pulver/granulat eller alternativ pellets, med meget høj nøjagtighed.
 • Brugervenlig: det kræver ikke specialistviden at anvende denne kapselfylder.
 • Interaktiv og intuitiv HMI, i overensstemmelse med 21 CFR del 11 og GAMP 5 retningslinjer.
IMA MINIMA

IMA MINIMA Bord-kapselfylder

MINIMA er designet til mikrodosering eller påfyldning af faste produkter. Den er et effektivt værktøj til at vurdere produktets forarbejdningsevne, og den er samtidig direkte skalerbar til produktionslinjen.

MINIMA er en bord-kapselfylder designet til at dosere DPI’er eller faste produkter til oral administration i hårde kapsler.

Ekstrem præcis og med en enkelt doseringsanordning passer MINIMA til alle kapselstørrelser og enhver dosering, da den kan udstyres med alle typer doseringsanordninger fra standard produktionsmaskiner. Kapselfylderen er bærbar, fuldstændig mekanisk og kræver kun trykluft for at fungere.

 • Efterligner samme proces og doseringsparametre som produktionsmaskiner.
 • Tre tilgængelige konfigurationer: OSD (Oral Solid Dosage) pulver, pellets og DPI’er (Dry Powder Inhalers).
 • Pulverskål med justerbar højde og præcist skrabesystem med pulvergenvindingsring, velegnet til DPI’er.
IMA ZANASI PLUS

IMA ZANASI og ZANASI PLUS Kapselfyldere

ZANASI og ZANASI PLUS er IMA’s første automatiske kapselfyldere. De er fortsat eftertragtede takket være deres enkle konfiguration og de tilbyder maksimal alsidighed med hensyn til kombineret dosering i samme kapsel.

IMA ZANASI og ZANASI PLUS kan anvendes til at dosere pulver, pellets, tabletter, minitabletter og væsker til hårde gelatinekapsler, afhængigt af maskinens konfiguration og installerede doseringsenheder. Kendetegnet ved disse maskiner er deres brugervenlighed, hvilket er til stor gavn for operatørerne.

 • Kombineret dosering af forskellige produkter med fremragende resultater med hensyn til doseringsnøjagtighed og hastighed.
 • Nem adgang til arbejdsområdet.
 • Ergonomisk brugergrænseflade: specialiserede operatører er ikke nødvendige for at køre denne maskine.
IMA ZANASI THC

IMA ZANASI THC Kapselfylder

ZANASI THC er designet til test af HAPI og er den komplette maskine til high containment. Ved at kombinere produktionssikkerhed og alsidighed er ZANASI THC det perfekte svar på krav til containment kapselfyldning.

ZANASI THC garanterer det passende containment-niveau for OEB 5-produkter. Kapselfylderen er forsynet med specielle forseglinger til at isolere behandlingsområdet, og handskeporte for sikker adgang til maskinen og vaskesystemet, hvilket sikrer både operatørernes sikkerhed og miljømæssige hensyn.

 • Maksimal alsidighed: kombineret dosering af forskellige produkter inden for de samme kapsler.
 • Høj doseringsnøjagtighed og separat justering af maskinens arbejdsparametre.
 • Simpel og hurtig størrelsesskifte.
IMA IMATIC

IMA IMATIC Kapselfylder

IMATIC er designet til meget høje hastigheder, og samtidig tillade mere tid til de mest delikate faser af påfyldningsprocessen, såsom kapselpositionering og dosering. Den kontinuerlige bevægelse af det unikke tårnsystem har gennem årene bevist at kunne kombinere præcision og driftsikkerhed.

IMATIC-operativsystemet er i stand til at dosere pulver eller pellet i hårde gelatinekapsler og er baseret på et enkelt tårn, hvor en roterende bevægelse på 810 grader leder kapslerne gennem alle behandlingsfaser.

 • Fuldstændig adskillelse mellem produktions- og mekaniske områder for at forhindre pulveret i at passere til den nederste del af maskinen.
 • Clean-in-place (CIP) system kan tilføjes for fuldstændig automatisk og validerbar rengøring.
 • Enkel og hurtig størrelsesændring.
IMA ZANASI 70C

IMA ZANASI 70C Kapselfylder

ZANASI 70C, der udelukkende bruges til fremstilling af Press-Fit® og Xpress-Fit® Gelcaps, er den ideelle løsning til at fremstille en unik gelatineovertrukket tablet. Gel-overtræksteknologien kombinerer fordelene ved den hårde gelatinekapsel med tablettens fordele.

ZANASI 70C stammer fra Zanasi-serien og skaber en proces, hvor en aflang tablet af præcis størrelse indsættes i to halvdele af identiske gelatinelegemer. En doseringsform, der er nem at sluge og som maskerer både smag og lugt af lægemidlet, hvilket tillader administration af høje produktdoser sammenlignet med standardkapsler.

 • Automatisk indfødning og positionering af de to halvdele af gelatinelegemerne.
 • Præcis isætning af tabletterne.
 • Mulighed for at samle de to halvdele (Press-Fit® Gelcaps) eller for at efterlade et mellemrum ved midtpunktet (XPress-Fit® Gelcaps).
IMADS71

IMA DS71 Enhed til udvælgelse af kapsler

DS71 er en højhastighedsenhed, der kan håndtere alle størrelser af kapsler og fjerne støv. Fleksibel i højden og indfødningshastigheden, så den kan nemt integreres med alle kapselfyldemaskiner.

DS71 udvælger og adskiller de korrekt fyldte kapsler fra de tomme eller næsten tomme, der er uegnede til den efterfølgende pakkefase. Kapslerne indføres i indfødningstragten, vælges ved hjælp af en filtreret luftstråle og føres til den relevante beholder.

 • Justerbar i højden.
 • Kan håndtere alle kapselstørrelser.
 • Regulering af indfødningshastigheden med visuel overvågning af den udførte justering.
IMA SC SYSTEM

IMA SC SYSTEM Kapselvalg og indfødningsenhed

SC SYSTEM til kapselindfødning- og udvælgelse forbedrer kapselfyldernes produktivitet. Den vælger automatisk enhver knust eller oval kapsel og fører kun de perfekte ind i maskinens tragt.

SC SYSTEM består af en kapselbeholder, placeret i nærheden af ​​kapselpåfyldningsmaskinen. Den er forsynet med et kontinuerligt roterende hjul med en række kalibrerede huller, så kun perfekte kapsler kan passere igennem. Efter udvælgelsen føres kapslerne ind i maskintragten med et løftebånd eller et luftblæs.

 • Forskellige valg af hjul tilgængelige afhængigt af kapselstørrelse.
 • Hurtig og nem størrelsesændring.
 • Automatisk stop og genstart, når kapslens minimumsbelastningsniveau er nået inde i påfyldningstragten.
IMA HERMETICA

IMA HERMETICA Kapselbåndsmaskine

HERMETICA bygger på mange års erfaring og er velegnet til tamper-evident kapselforsegling. Maskinen har et ergonomisk layout, der garanterer maksimal synlighed og bedste tilgængelighed til hver fase af processen.

Med IMA HERMETICA forsegles kapsler fyldt med væske, pulver eller andet produkt. Forsegling opnås ved påføring af et flydende gelatinebånd på den ydre overflade af kapslen.

 • God tilgængelighed og nem betjening: balkonstruktur, lav placering af kapselfødeenhed og udløbsskakt.
 • To ruller med uafhængig hastighedsregulering til dobbelt påføring af gelatinebåndet.
 • Enhed til for-tørring for at sikre hurtig fiksering af gelatinebånd, før kapslerne overføres til tørreboksen.
IMA precisa capsule checkweigher

IMA PRECISA Vægtkontrol

PRECISA kombinerer meget høje produktionshastigheder med et enestående vejesystem med hensyn til præcision. Den er designet til hård gelatine og HPMC-kapsler. Vægtkontrolmaskinen bruger et ekstremt pålideligt produktoverførselssystem til vejecellen, der minimerer vibrationer, for 100 % vægtkontrol. Efter vejning afvises produkter, der ikke har den korrekte vægt, i en bestemt beholder. Desuden er den designet i et ekstremt kompakt layout for at spare plads i produktionsområdet.

 • Fejlsikker afvisning af defekte kapsler.
 • Hurtig størrelsesændring.
 • PRECISA kan kombineres inline alle kapselfyldere på markedet.
PPS A/S service and aftersales solutions for customers

PPS Service & Aftersales

Helt unikt for branchen, har PPS sin egen serviceafdeling, hvilket kommer vores kunder til stor gavn. PPS Serviceafdeling består af specialuddannede teknikere med enorm høj ekspertise og erfaring. Vi tilbyder en lang række services, herunder:

 • Installation og istandsættelse af eksisterende udstyr.
 • Design af komplette løsninger; fra kravspecifikationer og logistik, til udførelse og validering.
 • Sparring om automatisering eller anden optimering af jeres produktion.
 • Installation og/eller flytning af hele proces- og pakkelinjer.
 • Uddannelse af teknisk personale og operatører i optimal brug af det installerede udstyr.
 • Skræddersyede service- og aftersales-aftaler til løbende vedligehold og assistance ved akutte nedbrud.

Desuden leverer PPS reservedele og forbrugsstoffer direkte til vores kunder fra eget lager. Med eget lager sikres hurtig og effektiv levering, hvilket minimerer eventuel nedetid i produktionen hos vores kunder.

Vil du høre mere om vores serviceafdeling, kontakt os da direkte eller læs mere her.