IMA liquid filling

IMA Procesudstyr til væskefremstilling

Sammen med IMA, leverer PPS avanceret procesudstyr til væskefremstilling i medicinalindustrien, herunder løsninger til håndtering af aseptiske og giftige væsker.

Udstyr fra IMA er af høj kvalitet og designet og bygget med højteknologiske komponenter i henhold til cGMP og GEP krav.

Procesudstyr til væskefremstilling kan leveres som individuelle maskiner, som en mobil enhed eller som komplette integrerede produktionsanlæg. Vi leverer desuden udstyr til opvarmning, køling og homogenisering.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder
IMA XTREMA

IMA XTREMA Højhastigheds fylde- og propmaskine

Den største bekymring for det farmaceutiske emballagemarked har altid været lægemidlets integritet og, i tilfælde af parenterale doseringsformer, dets sterilitet. IMA XTREMA repræsenterer faktisk det seneste teknologiske gennembrud inden for aseptisk påfyldning.

Under den aseptiske fyldning af dosisbeholdere med et lægemiddel er det vigtigt at forhindre dets forurening, og dermed minimere dets eksponering for miljø, udstyr, manipulation fra operatører osv., indtil det lukkes.

XTREMAs fundamentale egenskaber lever op til industriens strenge tekniske krav til hætteglasfyldning. Med sit fleksible og ergonomiske design sikrer det den mest komplette mulighed for at integrere modulært udstyr og installering af flere påfyldningssystemer (væsker og pulvere) som kan anvendes alternativt inden for samme maskinramme.

 • Ergonomisk forskydning af operationsgrupper
 • Geometri, der letter den ensrettede luftstrøm (UAF)
 • Ideel til at blive udsat for VHP (hydrogenperoxid i dampfase)
IMA EASYFILL

IMA EASYFILL Væskepåfyldnings- og propmaskine

Designet til at opfylde kravene fra den farmaceutiske industri inden for aseptisk behandling, er EASYFILL fra IMA det rigtige svar, når der kræves en høj grad af fleksibilitet og modularitet i steril væskepåfyldning.

EASYFILL er en væskepåfyldning- og propmaskine til hætteglas, både små og store parenterale, tilgængelig i to modeller for at tilfredsstille krav til medium og høj hastighed.

Maskinen har en positiv intermitterende bevægelse, lineær transport og børsteløse motorer for præcise bevægelser. Den kan udstyres med alle typer doseringssystemer, der typisk anvendes til aseptiske produkter, og med et kontrolvejesystem sammensat af vejeceller til taravægtdetektion før påfyldning og vejeceller til bruttovægtdetektion efter dosering.

 • Ingen hætteglas – ingen fyldning – ingen stopkontrolenhed.
 • Indsættelse af gummipropper til både flydende opløsninger og frysetørrede produkter.
 • Velegnet til integration med 100% In-Process Control.
IMA ADAPTA 100

IMA ADAPTA Kapselfylder

ADAPTAs dna har sine rødder i IMA’s 60 års erfaring og mere end 6000 kapselfyldere verden over. Multiproduktdosering ved høj hastighed, fleksibel konfiguration og 100 % vægtkontrol er kendetegnene for en unik maskine på markedet.

Dyb viden har gjort det muligt for IMA kapselfyldere at udvikle sig og tilpasse de stadigt skiftende krav på markedet. ADAPTA er ekstremt innovativ og i stand til at dosere pulver, pellets, tabletter, minitabletter og væsker til hårde gelatinekapsler.

 • Enestående designfleksibilitet: Doseringsenhederne er reversible/udskiftelige, hvilket muliggør plug and play-skift mellem forskellige maskinkonfigurationer og kapselfyldningskombinationer.
 • Multiproduktdosering ved høj hastighed: Designet til at dosere 3 produkter (op til 5 efter anmodning) i samme kapsel.
 • Totel kontrol i processen: med de passende muligheder opnås total produktionskontrol takket være individuel produktdosiskontrol og 100% kontrol af brutto- og/eller nettovægt.
IMA HERMETICA

IMA HERMETICA Kapselbåndsmaskine

HERMETICA bygger på mange års erfaring og er velegnet til tamper-evident kapselforsegling. Maskinen har et ergonomisk layout, der garanterer maksimal synlighed og bedste tilgængelighed til hver fase af processen.

IMA HERMETICA passer til formålet med at forsegle kapsler fyldt med væske, pulver eller andre produkter. Forsegling opnås ved påføring af en flydende gelatinering på den yder overflade af kapslen.

 • God tilgængelighed og nem betjening: balkonstruktur, lav placering af kapselfødeenhed og udløbsskakt.
 • To ruller med uafhængig hastighedsregulering til dobbelt påføring af gelatinebåndet.
 • Fortørreenhed for at sikre hurtig fiksering af gelatinebånd, før kapslerne overføres til tørreboksen.
IMA ZANASI PLUS

IMA ZANASI & ZANASI PLUS Kapselfylder

ZANASI og ZANASI PLUS er designet i 1970’erne og er IMA’s første automatiske kapselfyldere, der har skrevet historie. De er stadig eftertragtede for deres enkle konfiguration og tilbyder maksimal alsidighed med hensyn til kombineret dosering inden for samme kapsel.

IMA ZANASI og ZANASI PLUS er i stand til at dosere pulver, pellets, tabletter, minitabletter og væsker til hårde gelatinekapsler, afhængigt af maskinens konfiguration og installerede doseringsenheder. Kendetegnet ved disse maskiner er deres brugervenlighed, hvilket er til stor gavn for operatørerne.

 • Kombineret dosering af forskellige produkter med fremragende resultater med hensyn til doseringsnøjagtighed og hastighed.
 • Nem adgang til arbejdsområdet.
 • Ergonomisk grænseflade: specialiserede operatører er ikke nødvendige for at køre denne maskine.
IMA LYNFINITY

IMA LYNFINITY Kontinuerlig aseptisk spray-frysetørring

Øgning af produktiviteten og reduktion af nedetiden er nu muligt i en kontinuerlig aseptisk proces med konstant overvågning fra fermentering til endelig emballering.

LYNFINITY spray-frysetørringsproces omfatter en kontrolleret spray af flydende produkt ind i et kryogenisk afkølet frysekammer. De resulterende frosne partikler af det flydende produkt, frysetørres i tørremodulet. Tørrekammerets indhold både transporteres og opvarmes for at fremme hurtig sublimering og forhindre agglomeration.

Den kontinuerlige spray-frysetørringsproces starter med bulk flydende produkt og slutter med udledning af tørrede partikler med total indeslutning fra formulering til pulverpåfyldning. Dette muliggør højere sterilitetssikkerhedsniveauer, hvorimod traditionel frysetørring kræver yderligere ekstern materialehåndtering, for eksempel under påfyldning. Efter afslutningen af tørringen giver det ensartede, tørrede kugleformede produkt mulighed for brug af en række forskellige beholdere (hætteglas, sprøjter, inhalationssystemer osv.).

 • Designet til kontinuerlig proces fra fermentering til endelig emballering.
 • Større gennemløbsfleksibilitet: minimering af op- og nedskaleringsudfordringer.
 • Bedre kvalitetsegenskaber: forbedret ensartethed i produktet gennem skånsom tørreproces.
Kontakt os og hør mere om dine muligheder
PPS A/S service and aftersales solutions for customers

PPS Service & Aftersales

Helt unikt for branchen, har PPS sin egen serviceafdeling, hvilket kommer vores kunder til stor gavn. PPS Serviceafdeling består af specialuddannede teknikere med enorm høj ekspertise og erfaring. Vi tilbyder en lang række services, herunder:

 • Installation og istandsættelse af eksisterende udstyr.
 • Design af komplette løsninger; fra kravspecifikationer og logistik, til udførelse og validering.
 • Sparring om automatisering eller anden optimering af jeres produktion.
 • Installation og/eller flytning af hele proces- og pakkelinjer.
 • Uddannelse af teknisk personale og operatører i optimal brug af det installerede udstyr.
 • Skræddersyede service- og aftersales-aftaler til løbende vedligehold og assistance ved akutte nedbrud.

Desuden leverer PPS reservedele og forbrugsstoffer direkte til vores kunder fra eget lager. Med eget lager sikres hurtig og effektiv levering, hvilket minimerer eventuel nedetid i produktionen hos vores kunder.

Vil du høre mere om vores serviceafdeling, kontakt os da direkte eller læs mere her.