Hapa IMDvista5

Inline print

Markedstendenserne peger i dag mod øget fleksibilitet, fx gennem strømlining af processer, agile marketingkampagner og kortere tid til marked. For at kunne imødekomme denne tendens, lancerer vi nu en digital inline printer, som vil ændre print- og pakkeprocessen i både mindre og store produktionsvirksomheder.

Hvad er inline print?

Med digitalt inline print kan du i løbet af få timer gå fra pdf til et printet produkt, og tiden til marked reduceres markant i forhold til traditionelt analogt print. Designet kan korrigeres og testes på stedet, og så snart godkendelsen foreligger, er du klar til at printe. Det er designet til at være en agil proces uden at gå på kompromis med hastigheden, kvaliteten eller driftssikkerheden i produktionen.

Digitalt inline print vil i langt de fleste tilfælde være den mest optimale løsning, specielt hvis der er mange produktvarianter eller hvis produkterne bliver solgt i mange forskellige lande. Den største økonomiske besparelse opnås typisk ved at printe det fulde etiket-artwork på blanke etiketter, hvilket betyder at det ikke er nødvendig at stoppe pakkelinjen når der skal skiftes etiketdesign eller sprog.

Få glæde af alle fordelene

Med en digital printløsning fra PPS, vil du opnå en øget fleksibilitet og en hurtigere tid til marked. Uanset om du vil printe direkte på produkterne eller på en etiket, så kan du opnå en række fordele som:

  • Lavere enhedsomkostninger
  • Reduceret spild og lagerplads
  • Print on demand
  • Agile marketingkampagner og individualiseret information
  • Ingen change-over time

Late stage customization

Digitalt inline print tillader dig at benytte ”late stage customization”, hvilket gør det muligt at printe lande- og kundespecifikke data sidst i produktlinjen og først når produktet er bestilt. Derudover er der også mulighed for, at den sidste tilretning kan ske på stedet, hvilket automatisk giver en mere agil supply chain og signifikante reduktioner i lagerbinding.

Print marketingbudskaber direkte på produktet

Du kan med digitalt print få marketingbudskaber og branding direkte på produktet, men det er også ideelt hvis du har behov for at printe variable data som fx serialiseringskoder eller individualiserede konkurrencedata. Der er uanede muligheder for at printe direkte på produktet og ved at bruge digitalt print, vil du kunne opnå en øget differentiering som i sidste ende kan føre til større brandværdi og markante stigninger i salg.

Vi kan tilbyde alt inden for digitalt print af både simple manuelle løsninger til højteknologiske, skræddersyede løsninger og vi hjælper jer med, at finde den helt rette løsning til netop jeres produktion.

Kontakt os