Ledige stillinger

Ledige stillinger hos PPS

Vi er konstant på udkig efter kvalificerede og engagerede medarbejdere og studentermedhjælpere.

Send os din ansøgning i dag

Kan du se dig selv arbejde med førsteklasses løsninger inden for udstyr til proces og pakning til medicinalindustrien og relaterede brancher? Eller brænder du for at job inden for automatisering og robotter? Så finder du måske dit nye drømmejob her hos os i PPS. Hvis det lyder som noget for dig, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på info@pps.as.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Praktikant søges til digital marketing forår 2023

Jobbet:

Kunne du tænke dig at få specialiserede kompetencer og masser af hands on-erfaring inden for digital marketing? Så er et praktikforløb hos os måske noget for dig.

Du vil, i tæt samarbejde med vores Senior Marketing Manager, få mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige aspekter af digital marketing i en international virksomhed. Vores kommunikation foregår på dansk, engelsk og svensk. OBS! Det er et krav at du kan dansk og engelsk flydende.

Vores marketingaktiviteter involverer blandt andet:

 • Content marketing
 • Nyhedsbreve
 • Social Media
 • Online annoncering (LinkedIn, Google, facebook)
 • SEO
 • Website indhold og optimering (WordPress)
 • Data: løbende tracking og rapportering
 • Lettere grafisk arbejde

Hvem er du?

Vi forestiller os at du er i gang med en videregående uddannelse inden for marketing eller kommunikation. Det er dog mindre vigtigt, så længe du har en relevant baggrund og masser af gåpåmod. Det er dog nødvendigt, at du kan kommunikere flydende på både dansk og engelsk.

Følgende er en fordel, men bestemt ikke et krav:

 • Erfaring fra lignende opgaver.
 • Erfaring med en eller flere af følgende: Hubspot, WordPress, Google Analytics, Google Ads, LinkedIn Campaign Manager, Facebook Business Suite, Adobe InDesign.
 • Teknisk forståelse.

Vi tilbyder:

Du får en bunke praktisk erfaring med digital marketing og leadgenerering i en international virksomhed. Du får ansvar og indflydelse, idet du får mulighed for at være med hele vejen fra idegenerering til udført opgave.

Du bliver en del af en forretning i rivende udvikling, med store ambitioner og højt til loftet. Vi har en flad struktur og plads til humor. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores Senior Marketing Manager, salgsteamet og virksomhedens ledelse.

Arbejdstiden er fleksibel og kan tilrettelægges ift. dit studie.

Der er adgang til gratis kaffe/the og frugt, frokostordning, og hver mandag spiser vi morgenmad sammen.

Lyder det interessant?

Hvis du kan se dig selv i ovenstående rolle, send da meget gerne en kort motiveret ansøgning og CV til Elsebeth Vildal Hansen på evh@pps.as.

Det praktiske:

 • Opstart: primo 2023 og 3-6 måneder frem.
 • Arbejdstid: 20-37 timer.
 • Fleksibel arbejdstid og -sted.
 • Kontor i Birkerød.
 • Praktikken er ulønnet, men med gratis frokostordning og garanti for masser af praktisk erfaring.

Skynd dig at sende din ansøgning vores vej. Vi indkalder til samtaler løbende.

Læs mere om os her på websitet og besøg også gerne www.ppsautomation.com.

Hvem er vi?

Vores kontor ligger i Birkerød, nord for København, og vi har desuden et salgskontor i Sverige. Vi er i alt 15 medarbejdere, hvoraf godt halvdelen sidder på kontoret fast. Derudover har vi sælgere og teknikere, der ofte er ude af huset, men som også jævnligt kigger forbi Birkerød.

PPS A/S er en international virksomhed der sælger maskiner og supplerende udstyr til produktion og pakning, samt print og etikettering, primært indenfor medicinalindustrien. Vi repræsenterer ca. 20 forskellige virksomheders produktportefølje. Derudover har vi en division, PPS Automation, hvor vi sælger, designer og bygger robot- og automatiseringsløsninger.

Vores markeder er i dag Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vores primære kundesegment er medicinalbranchen og vi har alle de førende medicinalvirksomheder i Skandinavien som kunder (Novo Nordisk, Leo Pharma, Lundbeck, AstraZeneca, osv.), men vi har maskiner og udstyr til de fleste brancher. Vores leverandører ligger primært i Europa og enkelte i Asien.