PPS’s historie

PPS er din betroede partner til at levere proces- og pakkeløsninger til hele produktcyklussen. Ved at samarbejde med de bedste i branchen tilbyder vi et bredt udvalg af produkter af højeste kvalitet og med den mest avancerede teknologi. Vi leverer alt fra standardmaskiner, supplerende udstyr, service- og vedligeholdelsesaftaler, ombygning af eksisterende udstyr eller skræddersyede løsninger.

PPS blev grundlagt i 1999 og startede som datterselskab af en stor dansk specialiseret maskinfabrikant. Virksomheden erhvervede sin nuværende form som led i en virksomhedsovertagelse i 2003. Siden da er vi vokset i takt med kundernes efterspørgsel og den tekniske udvikling, og i dag er vi i stand til at tilbyde en bred vifte af kvalitetsprodukter; fra standardudstyr til skræddersyede løsninger.

Hammerbakken med skilt 850 1

Medicinalbranchen har altid været vores fokus, og vi leverer udstyr og support til fremstillings- og emballeringsprocesserne. I årenes løb har PPS udviklet sig i takt med ændret efterspørgsel og krav fra både lokale og internationale organisationer. Derudover har vi fokuseret på at udvikle nyt udstyr i fællesskab med vores samarbejdspartnere, og på at udvide vores aktiviteter til andre brancher end farma-industrien.

Vores udbud af løsninger stiger konstant, og vi arbejder med et stort antal anerkendte brands, der giver os mulighed for at tilbyde en bred variation af løsninger. Derudover har vi, som en af ​​de første distributører inden for vores felt, oprettet vores egen serviceafdeling der yder service og support til planlagte og akutte situationer. Derved kan vi hjælpe med at holde vores kunders produktion kørende; et initiativ, der har været så godt modtaget, at PPS har øget mængden af ​​tekniske tjenester gennem årene.

På baggrund af den øgede efterspørgsel efter automatisering og optimering af produktions- og pakkeprocesser, har vi oprettet PPS Automation, en ny division under PPS. PPS Automation er specialiseret i skræddersyede automationsløsninger.

For spørgsmål eller forespørgelser? Venligst Ring til os eller udfyld nedenstående form.