Achema 2024 email

Mød os på Achema

Achema er stedet at besøge, hvis du vil opleve den nyeste teknologi, der er med til at forme fremtiden. Nogle af nøgleemnerne er:

  • small batch produktion
  • fleksibel produktion
  • bæredygtighed
  • digitalisering

De største og mest anerkendte brands i branchen udstiller på messen, herunder flere af vores samarbejdspartnere: IMA, Hapa, Müller, Pharma Technology, GUK og Sepha.

For at få mest muligt ud af dit besøg, kan du booke en aftale med os, så viser vi dig det allerbedste fra vores samarbejdspartnere. Vores salgsteam er til stede under hele messen og er klar til at vise dig rundt.

👉 Søren Pedersen  +45 26187500   –   sp@pps.as

👉 Sonny Bue Olsen  +45 29291666   –   sbo@pps.as

👉 Mikael Ulbl  +46 701447450   –   mu@pps.as

Get my free ticket
Achema 2024
IMA X PEN front view

IMA Automation X-PEN samlingssystem

X-PEN er IMA Automations standard modulære platform til samling af injektionsprodukter. Den tilbyder den nyeste teknologi, etikettering som standard, kort tid til marked, kompakt design og en lav ROI.

X-PEN er baseret på et Linear Magnetic Transport System (LMTS) og anvender avanceret teknologi til at samle penne, autoinjektorer og sikkerhedssprøjter.

IMA Giant 5 blister and A96 cartoning

IMA GIANT 5 blisterpakning og A96 kartonnering

Kombinationen af blisterlinjen GIANT5 og kartonneringsløsningen A96 giver en enestående grad af fleksibilitet, hastighed og kompakthed. Den er specielt designet til produktion af store batches og håndterer hurtige og hyppige skift uden besvær.

GIANT5-A96 kan håndtere alle produkttyper, inklusiv skrøbelige tabletter, takket være Sombrero blister-indfødningssystemet. Den kan producere op til 1.300 blisterpakninger/min og 500 kartonner/min, og maskinfunktioner, produkthåndtering og pakkekapacitet påvirkes ikke af de høje hastigheder.

INJECTA 36 Batch start phase scaled 1

IMA aseptisk fyldning og færdigbehandling

Ved at udnytte den forbedrede ydeevne af avanceret robotteknologi hæver INJECTA 36 standarden for håndtering af RTU-komponenter ved høj hastighed.

INJECTA 36 er en finjusteret løsning, der forbedrer aseptisk fyldning og færdigbehandling, samt maksimerer ydeevnen på produktionslinjen. Den håndterer op til 36.000 RTU-komponenter i timen.

Den muliggør overlegen procesnøjagtighed med 100% IPC, sikrer indbygget fleksibilitet og imødekommer det stigende behov for at reducere tiden til marked for vacciner og vigtige lægemidler.

Tile X COVER MACRO

IMA TILE-X fyldelinje til små serier

TILE-X er IMA Lifes banebrydende innovation inden for fyldning og færdigbehandling af små serier.

Den er velegnet til avancerede biofarmaceutiske produkter såsom ATMP’er og celle- og genterapiprodukter.

TILE-X har et modulært design til håndtering af RTU-komponenter, hvor bevægelsen styres ved hjælp af magnetisk levitationsteknologi, for at sikre præcis behandling, nul friktion og en 100% handskefri løsning.

IMA Adapta 50 capsule filler

IMA ADAPTA 50 kapselfylder

ADAPTA 50 kombinerer alle IMA Actives bedste kompetencer inden for kapselfyldning.

Den har innovative tekniske løsninger til at håndtere komplekse faste doseringsformer, såsom produktkombinationer i hårde gelatinekapsler eller mikrodosering af pulver til tørpulverinhalatorer.

Resultatet er en unik maskine, der yderligere understreger kendetegnene ved de anerkendte ADAPTA kapselfyldere.

IMA AQUARIA mindre

IMA AQUARIA komponentvaskemaskine

Kraftfuld, men samtidig enkel, effektiv og smart.

AQUARIA er IMA Actives nye komponentvaskemaskine, der maksimerer vaskekammerets volumen, mens maskinens størrelse minimeres.

AQUARIA tilbyder forskellige konfigurationer for at holde forbruget under kontrol og sikrer større effektivitet samt respekt for miljøet. Forenklede vaskeprincipper baseret på intelligent design, kombineret med overholdelse af GMP gør, at AQUARIA fuldt ud imødekommer industriens krav.

Hapa blisterjet Achema

HAPA Blisterjet Agile til late-stage customization

Blisterjet Agile er den mest omkostningseffektive, alsidige og digitale løsning til late-stage customization af forseglede farmaceutiske blisterpakninger.

Løsningen muliggør digital transformation af grafikprocessen til blisterpakningslinjer. Den kombinerer ny printhoved-teknologi, til højeffektiv print af grafik i alle spotfarver eller fuldfarve (CMYK), og print af variable data i monokrom.

Systemet inkluderer et visuelt inspektionssystem, der kontrollerer printkvaliteten på et højt niveau.

Lad os mødes på Achema

Vi ser frem til en inspirerende uge i Frankfurt og til at mødes med vores kunder og samarbejdspartnere.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i en specifik løsning, vil have en generel rundvisning på messen, eller bare mødes til en kop kaffe og en snak.

👉 Søren Pedersen  +45 26187500   –   sp@pps.as

👉 Sonny Bue Olsen  +45 29291666   –   sbo@pps.as

👉 Mikael Ulbl  +46 701447450   –   mu@pps.as

Du finder os og vores samarbejdspartnere her:

Get my free ticket
Achema24 signature 1584x396 1