Atlantic Zeiser er nu en del af PPS’s produktportefølje

Det er en glæde at kunne meddele, at PPS nu repræsenterer Atlantic Zeiser, der er en del af Coesia Group. Dermed tilbyder PPS nu en komplet række af digitale printløsninger til alle typer produkter. Atlantic Zeiser leverer digitale print- og late stage customization-løsninger til non-pharma produkter, mens Hapa fortsat udvider sit sortiment af digitale printløsninger dedikerede til pharma og medicinsk udstyr.

new pps business partner atlantic zeiser omega proEn digital printløsning fra Atlantic Zeiser giver dig en verden af muligheder inden for late stage customization. Produktrækken inkluderer det fuldt integrerede og modulære system DIGILINE Versa, der muliggør økonomisk fuldfarveprint og effektiv late stage customization og serialisering af kartoner i et enkelt pas. DIGILINE Versa giver dig større fleksibilitet ved at reducere karton SKU’er, minimere lager, samt tillade batchstørrelse helt ned til 1, hvilket gør den ideel til just-in-time produktion.

DIGILINE Label er den omkostningseffektive løsning til central late-stage-print og kodning af etiketter i højeste kvalitet. Den kan anvendes til enhver form for applikation til at øge smidigheden og reducere kompleksiteten i forsyningskæden, samtidig med at lagerbeholdning og antal SKU’er reduceres betydeligt. DIGILINE Label kan konfigureres som near line roll-to-roll-løsning der føder adskillige produktionslinjer, eller som inline-løsning der føder direkte ind i etiketteringsmaskinen.

Med den nyudviklede højopløsnings-UV inkjet printer, OMEGA Pro, tilbyder Atlantic Zeiser et print- og kodningssystem af højeste kvalitet, til applikationer i mange forskellige industrier. Det tillader utallige muligheder for personalisering, serialisering og late stage customization af mange forskellige typer produkter.

Nogle af de vigtigste funktioner og fordele ved OMEGA Pro er:

  • Print i høj opløsning med 600 dpi.
  • UV LED-blæk i alle farver, inklusiv hvid.
  • Fleksibel anvendelse på mange forskellige substrater.
  • Høj omkostningseffektivitet.
  • Fuldautomatisk rengøring af inkjet-dyser.

Leder du efter en komplet løsning til digital print og late stage customization? Så kontakt os med det samme, eller udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.