Ur automation

Byd velkommen til PPS Automation

PPS A/S har fået en ny division – byd velkommen til PPS Automation. Vi skaber værdi for dig!

PPS Automation er dannet på baggrund af den øgede efterspørgsel efter automatisering og optimering af produktions- og pakkeprocesser, og vi bygger videre på mere end 20 års erfaring fra PPS A/S.

Du vil være i kompetente hænder, hvis du ønsker at automatisere hele eller dele af din produktion eller pakkeproces. Vi guider dig fra udarbejdelse af business case til identifikation og implementering af den mest optimale løsning til din virksomhed. Med vores specialistviden kan vi hjælpe dig med at blive mere agil, og sikre at du kan øge effektiviteten og konkurrenceevnen i din virksomhed.

Hos PPS Automation kan vi tilbyde løsninger til pharma/medico, samt fødevare-industrien og fremstillingsvirksomheder. Vores ekspertise er indenfor automation, procesoptimering, robotintegration og løsninger til pakning, etikettering og print. Vi tilbyder både samarbejdende robotter – cobots – og industrirobotter, og tilbyder altid den løsning, der tilbyder de største fordele i din virksomhed. Derudover har vi mange års erfaring med at bygge prototyper og udvikle Proof of Concept, for hurtig og effektiv evaluering af ny teknologi. Automatisering skaber værdi for virksomheder, da det er med til at øge produktiviteten og forbedre konkurrence-evnen, samtidigt med at der kan opnås besparelser i produktionen, øget agilitet og forsyningssikkerhed i værdikæde, samt en reduktion af ensartede bevægelser og arbejdsopgaver.

Vi arbejder sammen med et stort antal anerkendte og specialiserede brands og sammenholdt med vores store viden og erfaring, kan PPS Automation tilbyde et bredt udvalg af både standard og skræddersyede løsninger. PPS Serviceafdeling supporterer også PPS Automation og her er vi altid klar til yde en professionel og hurtig service, i både planlagte og akutte situationer.

Besøg vores hjemmeside på ppsautomation.com eller kontakt os på +45 4599 7980 eller sp@pps.as, hvis du ønsker at høre mere om dine automatiseringsmuligheder.