Laetus inspection packages

Laetus kvalitetsinspektion til kampagnepriser

Visuelle inspektionssystemer kan bruges i mange aspekter af produktionsprocessen, fx til godkendelse af produkter og til visuel kontrol af produktkvaliteten eller etiketten på emballagen.

En kort uopmærksomhed under en manuel opgave i produktionen kan hurtigt føre til forkert placering af pakkematerialer på produktionsmaskiner. På samme vis, kan en printer i en automatisk proces fejle og således forårsage forkert print eller etikettering. Sådanne fejl er dyre og kan skade virksomhedens omdømme og brand-værdi. Den gode nyhed er, at vi kan tilbyde individuelle løsninger, der kan reducere sådanne risici betydeligt.

Vi har udvidet vores portefølje med attraktive produktpakker til visuel inspektion og kvalitetskontrol, der målrettet forbedrer dine processer og gør dem mere sikre.

Indtil udgangen af ​​2020 tilbyder vi dig dermed tilpassede pakker til en særlig pris, som en del af en eksklusiv kampagne. Pakkerne dækker både nye installationer og opgradering af forældet udstyr. Løsningerne er skræddersyet præcis til dine specifikke behov, nemme at integrere og kan til enhver tid udvides med yderligere kontrolsystemer.

Vores pakker til kampagnepris er:

Blisterkontrol

Løsningen for kvalitetskontrol kan anvendes til farvede tabletter, kapsler med forskellige konsistens og indhold (fast, løs eller flydende), og til både glatte eller matte overflader.

Inspektionssystemet registrerer defekter, såsom forkert farve, form eller størrelse; enhver form for kontaminering eller skade; fremmedlegemer i produktionslinjen; positionsfejl, tilstedeværelse, overfyldning, samt 3D-højdekontrol og 2D-konturkontrol.

Kontrol af indlægssedler

Kontrolsystemet til indlægssedler registrerer om der er overensstemmelse mellem folie, indlægsseddel og papkasse. Systemet bruger et kodekamera til at kontrollere, om en kasse indeholder den korrekte indlægsseddel.

Kodekameraet kan læse alle standard 1D- og 2D-stregkoder, inklusive farma-koder.

Kontrol af papkasser

Kasser af foldekarton indeholder ofte en variation af koder og variable data. For at sikre at alt bliver kontrolleret hurtigt og pålideligt, er vores kontrolsystem til papkasser ideelt.

Kontrolsystemet læser farma-koder, 1D- og 2D-koder, grafiske elementer og variable tekstdata.

Etiketkontrol

Etiketinspektion kan finde sted før, under eller efter påsætning. Inspektionssystemet kan håndtere alle typer produkter, såsom flasker, papkasser og mange flere. Udover etiketkontrol, kan systemet også kontrollere den farvede ringmarkering der findes på flasker.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne for at gøre din produktion mere sikker og effektiv.

Danmark & Norge:  +45 29291666     sbo@pps.as

Sverige:  +46 701447450     mu@pps.as