IMA nyhed cover 1

PPS og IMA indgår partnerskab i Norden

Vi er glade for at vi kan dele nyheden om at PPS nu repræsenterer IMA Pharma i Norden.

IMA Pharma er uden sammenligning den globalt førende leverandør af udstyr til produktion og pakning i medicinalindustrien, og er som den eneste leverandør i branchen en reel one-stop-shop, der kan levere komplette og fuldt integrerede løsninger fra produktion til palletering. Som et resultat af IMA’s omfattende investering i kontinuerlig forskning og udvikling over de seneste 10 år, står de nu stærkere end nogensinde før og med en produktportefølje der sætter standarden i branchen. IMA’s produkter i kombination med PPS’s lokale support og serviceorganisation, er en stærk kombination der har været efterspurgt i Norden gennem længere tid.

Med tilførslen af IMA’s produktpalette til PPS’s i forvejen stærke leverandører, står vi nu med en komplet portefølje af produkter og ydelser, der gør os i stand til at tilbyde en højkvalitetsløsning til ethvert projekt inden for produktion, pakning, print, etikettering eller automation.

IMA’s portefølje er omfattende og vil i de kommende måneder blive udvidet yderligere med en række revolutionerende produkter, herunder helt nye fleksible pakkeløsninger og koncepter indenfor bæredygtigt pakkemateriale.

Nedenfor er en kort oversigt over IMA’s hovedproduktkategorier. Du finder yderligere information om de forskellige løsninger via links under oversigten, og ellers er du velkommen til at kontakte os for en nærmere gennemgang.

Kontakt os i dag
IMA PHARMA Specialized Divisions
ima safe 2

IMA Safe tilbyder et komplet udvalg af primære og sekundære pakkeløsninger, som du kan læse mere om via nedenstående links:

Tubefyldning

Kapsel- og tablettællere

Blisterpakningsmaskiner

Pose- og sachet-pakkemaskiner

Pakning og end-of-line-løsninger

ima life 2

IMA Life-divisionen er førende inden for aseptisk behandling og frysetørringsløsninger, som du kan læse mere om her:

Procesudstyr til væskefremstilling

Væskefyldeudstyr

Pulverfyldeudstyr

Frysetørring

Beskyttelse og containment

Sterilisering

Vask og rengøring

ima active 2

IMA Active er førende inden for behandling og fremstilling af tørstoffer. Du kan få mere viden om de forskellige muligheder her:

Coating

Fluid bed

Pulvermixer

Tabletpressere

Produkthåndtering

Vask og rengøring

ima bfb 2

IMA BFB tilbyder end-of-line løsninger og sekundære pakkemaskiner. Se mere om løsningerne her:

Folierings- og wrapping-maskiner

Case packers

Palleterings- og depalleteringsmaskiner

ima automation 2

IMA Automation leverer blandt andet maskiner til fremstilling af forskellige typer inhalatorer og samling af injektionssystemer (såsom penne), samt løsninger til montering af flere varianter af slangesæt, pacemakere, kirurgiske suturer og diagnostiske enheder.