Seminar om automatisering og robotter

Den 17. juni åbnede vi dørene op for vores første seminar

Torsdag den 17. juni 2021 åbnede vi dørene op til vores nye showroom i Birkerød, da vi inviterede til seminar om automatisering og robotter.

Vi havde inviteret nogle af de dygtigste fagfolk indenfor feltet, som delte ud af deres ekspertise inden for emnet. Derudover var der også rig mulighed for, at se og betjene nogle af de nyeste løsninger fra vores partnere Universal Robots, MIR, Bila, Denso, Kuka, OnRobots og Beckhoff viste deres innovative XTS system og den seneste Xplanar løsning.

Der var også mulighed for at høre spændende indlæg om automatisering og robotter fra

  • Lars Olsen (Managing Partner, Aptio Group)
  • Anders Bo Andersen (Senior Specialist, NNE)
  • James MacKenzie (Salgsdirektør, Hapa AG)

Det blev også dagen hvor vi for første gang viste vores egen inline fuld-farve print og etiketteringsløsning frem – den mest kompakte løsning på markedet, med et footprint på under 1 m.

Vi bød på forfriskninger og lette anretninger, og når der skulle trækkes lidt luft, så kunne man udenfor møde Porsche og nogle af deres nyeste modeller.

Vi er overvældet over den store interesse for seminaret og vi vil gerne takke alle der mødte op trods corona, hedebølge og fodboldkamp for at dele en eftermiddag i robottens tegn med os. Der skal også lyde et stort tak til vores 3 talere, Lars Olsen, Anders Bo Andersen og James MacKenzie og ikke mindst alle udstillere. Vi glæder os meget til at kunne åbne dørene igen til endnu et spændende seminar.

Seminar om automatisering og robotter