ipc23 interpack tm23 blauer Hintergrund

Mød os på Interpack

Det største event inden for pakning, Interpack, er lige rundt om hjørnet, og her får du et lille indblik i hvad besøgende kan forvente fra vores forretningspartnere: IMA, Hapa, Gerteis, GUK, Sepha og Atlantic Zeiser.

Interpack finder sted fra den 4. maj til 10. maj 2023 i Düsseldorf, Tyskland, og her kan du opleve de seneste innovationer inden for pakketeknologi.

Du kan forvente at se et væld af spændende udstillinger og demonstrationer, herunder banebrydende teknologier, såsom IMA’s robotiseret kartonneringsløsning og den integrerede print- og inspektionsløsning fra Hapa.

Nedenfor finder du en kort præsentation af udvalgte løsninger fra vores partnere.

Kontakt os endelig for en demonstration.

TRIT ONE Cartoning kvadratisk

IMA robotiseret kartonneringsløsning

IMA SAFE præsenterer på showet den banebrydende TRIT-ONE. Den robotiserede kartonneringsløsning er designet til at håndtere enhver form for produkt (blister, sprøjter, poser osv.) og tilbyder 1-produkt-batch som option.

TRIT-ONE tilbyder produktsporbarhed og validering af hele pakkeprocessen.

Ring til os for at opleve TRIT-ONE på messen.

Adapta 50

IMA ADAPTA 50 kapselfylder

På Interpack vil IMA ACTIVE præsentere ADAPTA 50 kapselfyldemaskinen og Continuous Manufacturing-teknologien. Den nye kapselfylder kan nå en hastighed på 50.000 kapsler/time, og den indbyggede omvendte gravimetriske vægt sikrer maksimal nøjagtighed i vægtkontrollen.

Ring til os for at booke en demonstration af ADAPTA 50 på Interpack.

HApa 382 Hybrid 1

Hapa integrerer visuel inspektion med print

Med H382 Hybrid-printeren og Web 4.0 5D tilbyder Hapa den perfekte printløsning til håndtering af kompleksiteten i farmaceutisk pakning.

Løsningen reducerer behovet for systemintegration og mindsker valideringsindsatsen radikalt, og tilbyder en prævalideret pakke med print og inspektion, der deler den samme end-to-end PDF-arbejdsgang.

Vil du opleve løsningen til Interpack? Ring til os og lad os sætte det op.

Injecta

IMA aseptisk produktion og frysetørringsløsninger

IMA LIFE INJECTA 36 er den nyeste avancerede højhastighedsløsning til RTU og pre-capped patroner.

Du vil også kunne opleve XTREMA, der er en højhastighedsfylde- og propmaskine, samt LYNFINITY LAB, et laboratorie-sprayfrysningsmodul.

Ring til os for at høre mere om løsningerne og booke en fremvisning til Interpack.

AZ digiline vario

Atlantic Zeiser introducerer DIGILINE Vario

Leder du efter større fleksibilitet og smidighed i din pakkeproces for forbrugsvarer, så tag et nærmere kig på DIGILINE Vario fra Atlantic Zeiser.

Med DIGILINE Vario får du in-house printfunktioner og reducerer time-to-market radikalt. Desuden muliggør det ‘late stage customization’, hvilket giver dig mulighed for at skræddersy dit brandbudskab eller individualisere produkter til slutbrugere.

Lad os mødes i Düsseldorf

Interpack er en uundgåelig begivenhed for alle, der er involveret i pakkeindustrien eller interesseret i de nyeste emballageteknologier.

Er du interesseret i en præsentation af, hvad vores partnere kan tilbyde?
Eller bare mødes til en kop kaffe og en hurtig snak? Så kontakt os og lad os aftale nærmere.

📱  Søren Pedersen +45 26187500

📱  Sonny Bue Olsen +45 29291666

📱  Mikael Ulbl +46 701447450

For praktisk information om Interpackmessen besøg deres website her.

See you at Interpack 1